Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Otium Leisure Resort Roosendaal

Noord-Brabant, Nederland

€ 139.000 - € 240.000 v.o.n. exclusief btw

Otium Leisure Resort Roosendaal

  • 15 jarige huurovereenkomst met keuze voor een vaste of variabele formule

  • NIEUW: Vaste formule met 4,75% geïndexeerde huurinkomsten

  • Variabele formule met een start rendement van 5%

OTIUM LEISURE RESORT ROOSENDAAL
In het recreatiegebied De Stok in Roosendaal wordt een luxe leisure resort gerealiseerd met 127 hotelappartementen. Otium Roosendaal wordt bovendien de ultieme optelsom van hotelappartementen en een breed scala aan faciliteiten, waaronder een in-house casino, horeca, wellness en fitness. In combinatie met de unieke ligging zal het resort zowel toeristen, dagjesmensen als zakelijke gasten aanspreken. Dit zorgt voor een goede bezettingsgraad en daarmee voor een aantrekkelijk rendement op uw investering.

COMPLETE ONTZORGING VOOR U ALS EIGENAAR
Waar investeren in recreatief vastgoed soms samengaat met zorgen over verhuur en beheer, is daar bij Otium geen sprake van. De ervaren exploitant neemt u alles uit handen, ook toekomst onderhoud en vervanging van het interieur. De hotelappartementen bieden u een langjarige huurovereenkomst van minimaal 15 jaar met een geïndexeerd netto rendement. Daarnaast worden de hotelappartementen vrij op naam verkocht, waardoor u geen overdrachtsbelasting bent verschuldigd.

DE BOUW IS IN VOLLE GANG!
Het officiële startsein is gegeven en de bouw van Otium Leisure Resort Roosendaal is op 22 september jl. gestart! Wanneer u nu een hotelappartement binnen dit project aankoopt ontvangt u direct rendement op uw investering! Genoeg reden om een investering binnen Otium Roosendaal te overwegen.

GEÏNDEXEERDE NETTO HUUROPBRENGST VAN 5%
Otium keert u vooraf een vastgelegde huuropbrengst uit. Wat de bezettingsgraad ook is. Daarnaast worden de variabele huurinkomsten inzichtelijk gemaakt voor u. Wanneer u investeert in Otium Roosendaal heeft u de keuze uit 2 verschillende verhuurformules. Beiden bieden u een langjarige huurovereenkomst van minimaal 15 jaar.

De vaste formule biedt u een vast geïndexeerd rendement van 4,75% op uw investering. Bij de variabele formule ontvangt u de eerste 5 volledige jaren + resterende maanden van het jaar een netto geïndexeerd rendement van 5%. Na de periode van 5 jaar wordt uw huurovereenkomst variabel.

Benieuwd of een investering in Otium voor u interessant is? Vraag vrijblijvend de brochure aan !

EIGEN GEBRUIK
Als eigenaar van een hotelappartement kunt u 14 dagen jaar buitenom de schoolvakanties een weekend of midweek tegen een gereduceerd tarief genieten van de luxe en comfort die Otium Leisure Resort Roosendaal te bieden heeft. Otium doet u hiervoor jaarlijks een aanbod.

HOTELAPPARTEMENTEN
De 127 hotelappartement binnen het project Otium worden gerealiseerd in drie verschillende typen: L, XL en XXL. Het verschil zit in de afmeting, indeling en ligging. De XL en XXL appartementen hebben een prachtig uitzicht over de grote vijver.

Gegevens

Project ID291618

Prijs€ 139.000 - € 240.000 v.o.n. exclusief btw

Aantal units 127

Woonoppervlakte 25 - 45m2

Verwachte oplevering 2023 - 2024

Verwachte rendement 4-5%


Brochure aanvraag

Wil je meer informatie over dit project met o.a. een overzicht van alle beschikbare woningtype, verwachte huuropbrengst en vaste lasten! Vraag vrijblijvend een brochure aan. Brochure aanvragen

Adres

Adres De Stok 6

Plaats Roosendaal

Land Nederland

Regio Noord-Brabant

Aangeboden door:

A-Leisure Recreatiemakelaars

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in dit project

Bekijk alle woningen
terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop dit project