Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vakantiepark Latour (nieuwbouw fase 1)

Noord-Brabant, Nederland

€ 245.000 exclusief btw

Vakantiepark Latour (nieuwbouw fase 1)

  • Aan het water gelegen

  • Gasloos d.m.v. warmtepomp

  • Hoogwaardige afwerking (vloerverwarming, luxe keuken)

Investeren in een vakantiewoning? Natuurlijk bij Kempen Recreatie!

Kempen Recreatie biedt alles voor een fijne vakantie. Wij zijn een Brabants familiebedrijf, en dat merk je meteen. Aan de nieuwe, luxe ingerichte vakantiewoningen bijvoorbeeld. Of aan de gezelligheid, de ontspannen sfeer en het complete aanbod aan voorzieningen. Niet voor niets zijn onze parken zo geliefd bij een breed publiek! Investeren in een of meer van onze recreatiewoningen heeft dan ook veel voordelen. Van persoonlijke begeleiding bij het aankoopproces tot duidelijke afspraken, professionele service en zorgeloos verhuren, het hele jaar door. Kortom:rendabel en waardevast investeren in een vakantiewoning? Natuurlijk bij Kempen Recreatie!

Duurzaam en hoog kwaliteitsniveau
Kempen Recreatie slaat een nieuwe weg in. Onze twee Brabantse vakantieparken zijn volop in ontwikkeling naar duurzaam én luxe recreatiepark. We bouwen nieuwe woningen die voldoen aan de hoogste eisen. Ruim opgezette bosvilla’s, heerlijk rustig gelegen aan de rand van het bos. En luxe watervilla’s op een zonnig stukje parkgrond met vrij uitzicht over het water. Tegelijkertijd behouden we de unieke familiaire sfeer, de kleinschalige opzet gecombineerd met een compleet aanbod aan faciliteiten. Zo blijven onze parken een plek waar je graag wilt zijn. En nu is het moment om te investeren - aan u de keus!

Onze parken
Kempen Recreatie heeft twee vakantieparken: Molenvelden bij Veldhoven en Latour in Oirschot. Op beide parken zijn recreatiewoningen te koop voor zowel particulieren als investeerders en beleggers. Park Latour ligt bij Oirschot, een fraai stadje met een historisch centrum. De omgeving van Latour is puur natuur, met bos, heide en prachtige landgoederen. Dat is volop genieten van de rust, maar ook stedelijke reuring is niet ver weg. In het nabijgelegen Eindhoven is van alles te
beleven.


Faciliteiten
Nog een reden waarom investeren in een recreatiewoning van Kempen de moeite waard is: onze parken bieden alle ingrediënten voor een fijne, onbezorgde vakantie voor jong en oud. Van rust, stilte en lekker luieren tot actief bewegen en ontspannen genieten van goed eten en drinken.

Toekomst en ontwikkeling
Onze missie is om de komende jaren stapsgewijs toe te werken naar het kwaliteitsniveau dat ons voor ogen staat: luxe en duurzaam. Niet alleen door de bouw van smaakvolle nieuwe woningen, maar ook door bestaande chalets een upgrade te geven. Van goed naar topniveau – dat maakt investeren in een vakantie woning bij Kempen Recreatie nog meer de moeite waard!

Vakantiewoningen op Latour
De woningen op Latour hebben 2 verdiepingen en een woonoppervlak van 60 m2. Het zijn nieuwgebouwde recreatiewoningen op betonnen fundering (niet verplaatsbaar). De woningen op Latour beschikken over energiezuinige vloerverwarming.

Belangrijkste kenmerken van alle recreatiewoningen:
- kavels variërend in grootte van ruim 350 m2 tot 500 m2;
- indeling woning: lichte woonkamer met verhoogd plafond en openslaande deuren naar terras, luxe open keuken met inbouwapparatuur, 2 of 3 ruime slaapkamers waarvan 1 met inbouwkastenwand, aparte toiletruimte met zwevend toilet en fonteintje;
- energiezuinig en compleet opgeleverd inclusief onderhoudsarme afwerking;
- standaard extra’s: airconditioning, snel internet (glasvezel) en tv-aansluiting met grote keuze uit kanalen en zenders (HD CAI Ziggo), mooi aangelegde tuin, berging en eigen parkeerplaats bij de woning.

Gegevens

Project ID299303

Prijs€ 245.000 exclusief btw

Aantal units 15

Woonoppervlakte 60m2

Perceeloppervlakte 350 - 500m2

Verwachte oplevering 2023 - 2024

Verwachte rendement 4-6%


Brochure aanvraag

Wil je meer informatie over dit project met o.a. een overzicht van alle beschikbare woningtype, verwachte huuropbrengst en vaste lasten! Vraag vrijblijvend een brochure aan. Brochure aanvragen


Adres

Adres Bloemendaal 7

Postcode 5688GP

Plaats Oirschot

Land Nederland

Regio Noord-Brabant

Aangeboden door:

Kempen Recreatie

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in dit project

Bekijk alle woningen
terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop dit project