Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Buitenhof Boschmolenplas

Buitenhof Boschmolenplas
Schutteheide 1-40
6097 HA Heel
Nederland
+31(0)475 - 571177
https://buitenhof-boschmolenplas.nl/

Aanwezig op beurs:

4 - 6 oktober Brabanthallen Den Bosch
19 - 20 oktober 2024 Flanders Expo Gent
Aantal werknemers
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm
Eerste beursdeelname
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN,DE
Jaar van oprichting

Medewerkers

Over Buitenhof Boschmolenplas

Buitenhof Boschmolenplas is een hoogwaardige uitbreiding op Resort Boschmolenplas, een bestaand vakantiepark in Midden-Limburg, nabij Roermond, waar natuur, kwaliteit en comfort hoog in het vaandel staan. Omringd door de veelzijdige Maasplassen en omgeven door prachtige natuur en pittoreske dorpjes en steden is dit gebied een zeer geliefd recreatiegebied. Het plan betreft een uitgebreid aanbod van zeer duurzame recreatiewoningen in diverse soorten en maten; van 2- tot 16-persoons en van ruime recreatievilla’s tot aan (wellness)lodges en tiny houses. De in totaal zes verschillende woningtypes zijn indien gewenst naar keuze uit te breiden met extra opties en verschillende interieurpakketten. Een breed aanbod aan duurzame recreatiewoningen, ongekende privacy door riante kavels eigen grond, een unieke natuurrijke ligging aan het water, tal van voorzieningen, meerdere opties en geen verhuurverplichting zijn slechts enkele redenen om te investeren in een recreatiewoning op Buitenhof Boschmolenplas. De in totaal zes verschillende woningtypes zijn hoogwaardig afgewerkt en gebouwd met respect voor de natuur volgens de meest actuele duurzaamheidsnormen. Zo is elke woning circulair gebouwd, dé manier van bouwen voor een groene toekomst. Dat geeft relaxen in het groen een hele nieuwe dimensie. Om het binnen behaaglijk te houden en te kunnen voldoen aan uw energievraag zijn de woningen geïsoleerd volgens de hoogste isolatiewaarden. Alle woningen zijn ‘full electric’ oftewel gasloos. Zo is het in elke woning nét wat meer genieten van vloerverwarming en airconditioning. Daarnaast zijn de woningen standaard voorzien van een warmtepomp en zonnepanelen. Met uitzondering van de Tiny House, hier zijn zonnepanelen een optie. Alle woningen voldoen aan de nieuwste BENGnormen, een resultaat waar we best een beetje trots op zijn.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Buitenhof Boschmolenplas

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.



Aanmelden