Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Blue Bay Golf & Beach Resort Curacao

Curaçao

€ 650.000

Woonoppervlakte 0m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

Deze prachtige villa ligt op een minuut lopen van het strand van Blue Bay en is ideaal als investering of vakantiehuis.Deze bijzondere villa is gelegen in de nabijheid van het Blue Bay-strand. Slechts 1 minuut lopen van de deur. Dit maakt deze villa tot een ideale investeringsmogelijkheid of vakantiehuis. De villa heeft een ruime woonkamer met hoge plafonds en schuifdeuren die uitkomen op de porch. Zo gaat het binnenleven naadloos over in het buitenleven. De ruime porch heeft een eettafel, een fijne zithoek en zonnebank. De keuken is voorzien van een granieten aanrechtblad, een ontbijtbar kookplaat, vaatwasser, koelkast/vriezer en magnetron.De master bedroom is voorzien van inbouwkasten en een eigen badkamer en-suite met dubbele wastafel, douche en toilet. De tweede slaapkamer heeft ook een inbouwkast en een aangrenzende badkamer die gedeeld wordt met de derde slaapkamer. Alle slaapkamers zijn voorzien van airconditioning en ventilatoren. Verder is er een gastentoilet en een aparte ruimte waar u de wasmachine vindt en extra berging.De villa wordt volledig gemeubileerd opgeleverd.ContactWilt u meer informatie, neem dan contact op met de listing agent!Huis nr.: hs2637br />br />Op een internationaal eiland als Curaçao worden objecten in diverse valuta te koop aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar de andere geaccepteerde valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in USD.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID369074

ID makelaar2637

Prijs€ 650.000

Bouwjaar 2007

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Bekijk profiel

Aangeboden door:

RE/MAX BonBini

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning