Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Omg. Cotignac

Provence, Frankrijk

€ 670.000

Woonoppervlakte 180m2
Perceeloppervlakte 14.070m2
Aantal badkamers
Aantal slaapkamers

Omschrijving

Op 20 minuten van het kunstenaarsstadje Cotignac en 45 minuten van de kustplaatsen Hyères, Ste. Maxime en Toulon, in het hart van de Provence Verte en dichtbij een mooi dorpje met voorzieningen ligt deze mooie en ruime Provençaalse bastide. Lommerrijk en omheind terrein van 14.070 m² beplant met veel mediterrane bomen. Het biedt een mooi open uitzicht op het omliggende platteland met volop rustig en privacy. Indeling villa met op de begane grond een entree met kastenwand, gastentoilet, ruime woon-/eetkamer van 50 m² met houtkachel, separate en ingerichte keuken van 10 m², berging, groot terras op het zuiden met veel schaduw, 2 comfortabele slaapkamers van 18 en 15 m² met kastenwanden en een badkamer met o.a. douche en toilet. Boven zijn er drie ruime slaapkamers (14, 14 en 13 m²) op het zuiden met elk hun eigen badkamer en toilet. Goede voorzieningen als waterontharder, airconditioning, dubbele beglazing, PVC-kozijnen, internet, dubbele ventilatie, kruipruimte, elektrische rolluiken, carport, besproeiing, hekwerken rondom, buitenverlichting, automatische poort met videophone.Mooi zwembad (8 x 4 meter) met terrassen. Grote garage van 26 m² met opslagvide, werkplaats/atelier, carport, boorgat voor grondwater, airconditioning beneden. Goede situering en het huis zelf is licht en aangenaam. In goede staat van onderhoud. 

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID442574

ID makelaar1517

Prijs€ 670.000

Bouwjaar 2004

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Omg. Cotignac

Land Frankrijk

Regio Provence

Bekijk profiel

Aangeboden door:

B&D France

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning