Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Slow Travel Solutions GMBH | Resort Kirchleitn

Slow Travel Solutions GMBH | Resort Kirchleitn
Rosennockstrasse 13
9546 Bad Kleinkirchheim
Austria
00436644268867
https://www.slowtravelinvest.com

Aanwezig op beurs:

4 - 6 oktober Brabanthallen Den Bosch
19 - 20 oktober 2024 Flanders Expo Gent
Aantal werknemers 20
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm GMBH
Eerste beursdeelname
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN,DE
Jaar van oprichting

Medewerkers

Over Slow Travel Solutions GMBH | Resort Kirchleitn

De reisbranche gaat te snel en heeft een rem nodig! En wij willen deze langzame reis graag met u, onze langzame reizigers, maken. Want waarom zou je in de verte afdwalen als het goede zo dichtbij is? Ons team komt deels uit de hotelbranche, deels uit investeringen, deels uit vastgoedbeheer. Dat is precies wat ons zo sterk maakt. Individueel als we zijn, vinden we samen oplossingen die beschikbaar zijn voor langzame reizigers met het beste geweten en kennis. Wij zijn altijd op zoek naar plekken die ons diepgewortelde verlangen naar vrijheid en individualisme bevredigen. Voor plekken die ons een gevoel van thuis en aankomst geven. Waar niet het gegeven weekprogramma onze vakantie bepaalt, maar alleen wijzelf, kun jij ook verliefd worden op deze prachtige plekken! Nieuwsgierig? Bel ons of stuur ons een e-mail. Wij informeren u graag persoonlijk over onze projecten en alle maatregelen die wij nemen om een ​​onbetaalbaar vakantiegevoel te creëren.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Slow Travel Solutions GMBH | Resort Kirchleitn

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.



Aanmelden