Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Appartement in Samokov

Bulgarije

€ 49.000

Woonoppervlakte 41m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 1

Omschrijving

Wij presenteren onder uw aandacht een studio-appartement in het Chamkoria Forest Residence-complex, Borovets. Het appartement is gelegen in gebouw A, op de begane grond. Totale oppervlakte: 40,98 m² inclusief gemeenschappelijke delen: 10,75 m². De badkamer heeft een douche. Tentoonstelling – Noordoost. Het appartement wordt gedeeltelijk gemeubileerd te koop aangeboden! De vloeren zijn LVT. De wanden zijn afgewerkt met gipspleister en latex. Ieder appartement beschikt over een eigen elektriciteitsmeter, watermeter en warmtemeter. Ramen – aluminium schrijnwerk. Ingebouwde ingebouwde kasten. Conclusies voor keukeninstallatie. Badkamer – volledig afgewerkt, met tegels, wastafels, ligbad of douchecabine, badkameraccessoires. Het is mogelijk om een ​​optie aan te bieden voor een volledige inrichting van de appartementen, geheel naar de individuele wensen van de eigenaar! “Chamkoria Forest Residence” is het nieuwste appartementencomplex te koop in het hart van Borovets. Het complex is de ideale optie voor een tweede huis en combineert de voordelen van een vakantiewoning – geschikt voor een wintervakantie in de bergen, en een woning die het hele jaar door gebruikt kan worden! Als u op zoek bent naar rust, stilte en schone berglucht, dan bent u bij het appartementencomplex Chamkoria Forest Residence in Borovets aan het juiste adres.

Neem contact op hieronder:
+31 6 4367 0013
balkanvastgoed@outlook.com
balkanvastgoed.nl

Wij geven ook ondersteuning en begeleiding bij de aankoop van een woning die niet tussen ons aanbod zit. Ook kunnen wij u helpen zoeken naar een woning in de Balkan speciaal naar uw wensen.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID458572

Prijs€ 49.000

Bouwjaar 2023

Woningtype Appartement

Type bouw Nieuwbouw

Specificaties

Parkeerplaats Ja

Gemeubileerd Ja

Adres

Plaats Samokov

Land Bulgarije

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Balkan Vastgoed

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning