Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Appartement in Sunny Beach

Bulgarije

€ 65.000

Woonoppervlakte 56m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 1

Omschrijving

smaakvol ingericht appartement geschikt voor gebruik of verhuur het hele jaar door
We zijn verheugd om een ​​uitzonderlijke kans te bieden om een ​​nieuw, elegant ingericht appartement te verwerven in een van de meest gewilde wijken van Sunny Beach West. De woning is gelegen in een modern pand, gebouwd in 2014 en gekenmerkt door de hoge onderhoudskwaliteit, gunstig gelegen tussen prachtige nieuwbouw, winkels en straten. Het appartement bevindt zich op de 6e verdieping en heeft een totale oppervlakte van 56,38 m², inclusief een netto woonoppervlakte van 48,67 m² en gemeenschappelijke delen van 7,71 m². De ruimte is efficiënt verdeeld tussen een woonkamer met kitchenette, een slaapkamer, een badkamer met toilet en een balkon, waarbij elke hoek met oog voor detail is ontworpen en smaakvol is ingericht, inclusief een op maat gemaakte keuken en hoogwaardig meubilair, alles inbegrepen in de vastgoedprijs. Het complex biedt de mogelijkheid voor gebruik het hele jaar door, waarbij gratis parkeren op straat mogelijk is. Het appartement ligt in het hart van de grootste Bulgaarse badplaats, Sunny Beach, dicht bij de uitlopers van de Stara Planina-berg en op korte afstand van de badplaats Sveti Vlas en de prachtige museumstad Nesebar, waardoor u gemakkelijk toegang heeft tot een ruime keuze aan entertainment, restaurants en culturele bezienswaardigheden. Dit appartement is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar luxe en gemak in het hart van de kust van de Zwarte Zee, of het nu om het hele jaar door wonen, een vakantiehuis of als investering met een hoog verhuurpotentieel is. Mis deze uitzonderlijke kans niet om deel uit te maken van het prestigieuze Sunny Beach-resort.

Neem contact op hieronder:
+31 6 4367 0013
balkanvastgoed@outlook.com
balkanvastgoed.nl

Wij geven ook ondersteuning en begeleiding bij de aankoop van een woning die niet tussen ons aanbod zit. Ook kunnen wij u helpen zoeken naar een woning in de Balkan speciaal naar uw wensen.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID458575

Prijs€ 65.000

Bouwjaar

Woningtype Appartement

Type bouw Bestaande bouw

Specificaties

Balkon Ja

Adres

Plaats Sunny Beach

Land Bulgarije

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Balkan Vastgoed

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning