Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Appartement in Trevignano Romano

Lazio, Italië

€ 300.000

Woonoppervlakte 109m2
Perceeloppervlakte 200m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 2

Omschrijving

Frimm Magnum is verheugd om een prachtig appartement met tuin te koop aan te bieden in een modern nieuwbouw appartementencomplex aan de Via Londra. We bevinden ons in een van de meest gewilde gebieden van de gemeente Trevignano Romano; de heuvel van Possesso geniet namelijk van een uitstekende blootstelling, omgeven door groen op slechts enkele minuten van het historische centrum en de stranden van het meer. Het is een rustige en vredige omgeving.

Het kleine appartementencomplex, gebouwd in 2022, beschikt over geavanceerde beveiligingssystemen, overdekte parkeerplaatsen, een lift en een garage van 15 vierkante meter die bij het appartement is inbegrepen. Het huis van 109 vierkante meter bevindt zich op de begane grond op een enkel niveau en bestaat uit een entree met een open keuken, een woonkamer, twee grote slaapkamers, beide met openslaande deuren naar het externe terras, twee badkamers met douches en een prachtige omtrek van ongeveer 200 vierkante meter. meter tuin. De prachtige volledig elektrische keuken, volledig optioneel en op maat gemaakt, wordt meegeleverd, evenals andere designmeubelen.

De servicekosten bedragen ongeveer 45 euro per maand, met vloerverwarming en dubbele beglazing.

Prijs: €300.000.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID463908

Prijs€ 300.000

Bouwjaar 2022

Woningtype Appartement

Type bouw Bestaande bouw

Specificaties

Airconditioning Ja

Tuin Ja

Parkeerplaats Ja

Garage Ja

Adres

Adres Via Londra

Postcode 5

Plaats Trevignano Romano

Land Italië

Regio Lazio

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Frimm Magnum Italy

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning