Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Veluwe Chalets Makelaars

Veluwe Chalets Makelaars
Koningsweg 8
3886 KD Garderen
Nederland
+31 341 276 905
https://www.veluwechalets.nl

Aanwezig op beurs:

4 - 6 oktober Brabanthallen Den Bosch
19 - 20 oktober 2024 Flanders Expo Gent
Aantal werknemers 3
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm Besloten vennootschap (bv)
Eerste beursdeelname
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN,DE
Jaar van oprichting 2016

Medewerkers

Annette Goor

Makelaar

Ronald Boswinkel

Ondernemer / Makelaar

Over Veluwe Chalets Makelaars

Veluwe Chalets Makelaars is een onafhankelijk makelaar actief op de Veluwe. U bent bij ons aan het juiste adres als het gaat om adviseren, kopen en verkopen van vakantiewoningen op de Veluwe. Bent u op zoek naar een vakantiewoning voor eigen gebruik of bent u op zoek naar een vakantiewoning als investering? Wij hebben alle expertise in huis om uw droom vakantiewoning te vinden en zowel een geschikt recreatiepark. Veluwe Chalets Makelaars is een jong ambitieus bedrijf die gevestigd is in Uddel. Dit is een tactische plek midden op de Veluwe zodat u ons makkelijk kunt bezoeken voor al uw vragen. U kunt bij ons terecht voor: - Aankoop en verkoop - Financieren van een vakantiewoning - Waardebepalen - Investeringen en rendementen Ons jonge team bestaat uit: Ronald Boswinkel Makelaar / ondernemer Annette Goor Makelaar U kunt ons makkelijk bereiken op telefoonnummer: 0341-276905 of bezoek ons kantoor op adres: Koningsweg 8 in Garderen.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Veluwe Chalets Makelaars

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.



Aanmelden