Info aanvraag

Aanhef*

Woning delen

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Egeïsche Zee-regio, Turkije

Egeïsche Zee-regio, Turkije

Vanaf € 165.000

Woning delen
Woonoppervlakte 233m2
Perceeloppervlakte 700m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

OSIRIS
Een ander adembenemend ontwerp van onze bungalow-loft. Hier werd gekozen voor een strakker en moderne lay-out waarin wij opnieuw de maximale lichtinval respecteren. Natuur en openheid staan ook hier centraal. Voel je thuis in de natuur met een hedendaags accent. Het design raam aan de achterzijde laat jou genieten van een open zicht op de omgeving, tevens een uitzicht op het prachtige zwembad met overloop en het tuin-salon. Vanaf de pergola aan de voorzijde van de slaapkamers beneden, kan je genieten van een frisse drink. Deze pergola leidt jou naar de decoratief aangelegde tuinen.

Kiest u voor open zeezicht of liever een kijk op de vele naaldwouden, alles is mogelijk. Dit project voelt zich thuis in verschillende regio’s.

Deze bouw omvat 2 grote slaapkamers + een grote mezzanine-slaapkamer, welke uitkijkt op de woonkamer en is gelegen rechtover het grote design raam. De slaapkamer volledig links van het huis heeft een “en-suite” badkamer. Verder heeft u ook de familie badkamer op de gelijkvloerse verdieping. De woonkamer wordt versierd met een openhaard en ceramieken vloeren. Automatische warmte werende gordijnen, die jouw woning aangenaam koel houden zonder verlies van zonlicht. Aluminium, isolerende ramen met vliegen horren. Design massieve keuken met granieten werkblad. De vloeren worden bekleed met ceramieken vloeren. Ook hier geeft een rijzige stalen trap met houten massieve treden u toegang tot het hogere gedeelte van uw woning.

Wij horen graag uw eigen inbreng en ontwerp. Samen maken wij uw droom werkelijkheid.
De bouwgrond is exclusief de bouwprijs.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID101095

PrijsVanaf € 165.000

Bouwjaar 2020

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Nieuwbouw

Specificaties

Zwembad Ja

Tuin Ja

Balkon Ja

Open haard Ja

Patio Ja

Parkeerplaats Ja

Adres

Postcode 09270

Plaats Didim

Land Turkije

Regio Egeïsche Zee-regio

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning