Info aanvraag

Aanhef*

Woning delen

Terug naar overzicht

Geschakelde woning in Lazio, Italië

Lazio, Italië

€ 210.000

Woning delen
Woonoppervlakte 65m2
Perceeloppervlakte 200m2
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 2

Omschrijving

Wij bieden voor verkoop een rijtjeshuis in de heuvels in een woonwijk, met aparte ingang en 200 vierkante meter tuin en fruitbomen. Het is een eerste verdieping te bereiken via een buitentrap altijd eigendom. De woning bestaat uit een ruime woonkamer met openslaande deuren waaruit opent een prachtig balkon met uitzicht op het meer en het zuiden, keuken, badkamer, slaapkamer en een tweepersoons slaapkamer met aangrenzende uitgang naar het ruime balkon. De woning is in uitstekende staat en geen noodzaak voor verdere werkzaamheden. Overdekte parkeerplaats.
Onder de steden rond het meer van Bracciano, Trevignano biedt een van de grootste en meest indrukwekkende visuals naar het meer, terwijl u aangenaam door de straten van het dorp kunt wandelen. Gelegen op de hoogten van de Sabatini Mountains, gelegen aan een baai 173 meter s.l.m. op de hellingen van Monte di Rocca Romana.
Zeer rente historisch Trevignano gericht op de Rocca van Vico en Castello Orsini, waarvan omringende landschap brengt ons meteen naar intense middeleeuwse sfeer.
Het hart van Trevignano Romano, zoals eerder vermeld, is de Orsini kasteel of Fort van Vico. in 1200 gebouwd in opdracht van paus Innocentius III, kwam het kasteel onder de Orsini, die hem sterker gemaakt. In 1497 als gevolg van de verwoesting door de troepen van de Borgia en de daaropvolgende overgave, die liet hem aan de genade van het weer, verminderd ze het fort een paar resten. Pas in de laatste jaren hebben sommige schoonmaak en herschikking van het grondgebied toegang tot het kasteel via een pad toegestaan. In de afgelopen jaren heeft Trevignano Romano altijd kregen meer bekendheid en is uitgegroeid tot een van de top vakantiebestemmingen van de provincie. Dit niet alleen voor haar artistieke schoonheid, maar ook voor de belangrijke dieren in het wild, beschermd door het Natuurpark van Bracciano - Martignano. De aanwezigheid van het meer, de zoete en ontspannen omgeving, maken dit kleine dorp het Romeinse platteland, de ideale plek om een ​​dag door te brengen of meer, in volledige ontspanning, geschiedenis, natuur, tradities en cultuur.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID110617

Prijs€ 210.000

Bouwjaar 1999

Woningtype Geschakelde woning

Type bouw Bestaande bouw

Specificaties

Tuin Ja

Balkon Ja

Patio Ja

Parkeerplaats Ja

Adres

Adres via Olivetello 19

Postcode 00069

Plaats Trevignano Romano

Land Italië

Regio Lazio

Aangeboden door:

Frimm Magnum Srl

Toon telefoonnummer Toon telefoonnummer

Toon website Toon website

Aanwezig op beurs

13 - 15 maart 2020
Jaarbeurs Utrecht

Standnummer

341

Maak een afspraak op de beurs

Aanhef*

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning