Bezoek de beurs

29 sept. - 1 okt. 2023 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Appartement in Santo Stefano Al Mare

Ligurië, Italië

€ 255.000

Woonoppervlakte 43m2
Perceeloppervlakte 26m2
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 1

Omschrijving

In de Marina degli Aregai, naast het fietspad dat langs de Riviera dei Fiori loopt, op enkele kilometers van Sanremo en dicht bij de Franse Riviera, bevinden zich luxueuze nieuwe appartementen met uitzicht op zee. De appartementen, allemaal op het zuiden, bevinden zich op de begane grond of op de eerste verdieping met mooie terrassen of een eigen tuin met uitzicht op de zee! Moderne afwerkingen: airconditioning, domotica, mooie ramen om het zonlicht binnen te laten Prachtige zwembaden maken deze oase van rust compleet. Mogelijkheid om het appartement aan te passen. Betaling voor de voortgang van de werkzaamheden. Directe verkoop bouwer
Profiteer nu van deze niet te missen kans om een klasse A appartement te hebben, op een uitzonderlijke locatie, met uitzicht op zee, binnen een beschermd gebied met videobewaking, winkels, bars en restaurants, zonder de noodzaak van de auto, allemaal te voet!

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID112667

Prijs€ 255.000

Bouwjaar 2019

Woningtype Appartement

Type bouw Nieuwbouw

Specificaties

Zwembad Ja

Airconditioning Ja

Tuin Ja

Balkon Ja

Adres

Adres Via Gianni Cozzi 1

Postcode 18010

Plaats Santo Stefano Al Mare

Land Italië

Regio Ligurië

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Gruppo Cozzi Parodi

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning