Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Geschakelde woning in San Lorenzo In Campo

Marche, Italië

€ 75.000

Woonoppervlakte 50m2
Perceeloppervlakte 50m2
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 1

Omschrijving

In een veilige gemeenschap van 17 eigenaren wordt in de Borgo Roncaglia in San Lorenzo in Campo, centraal gelegen in Le Marche, een gezellige en sfeervol huis, geschikt voor 2 personen aangeboden (met mogelijkheid voor 4 slaapplaatsen) De borgo ligt op loopafstand van het cenrum van het plaatsje, met alle voorzieningen. tussen de uitlopers van de Alpennijnen en ongeveer 25 km. van de Adriatische zee op een heuveltop met een prachtig uitzicht.
De woning is aan een kant verbonden aan een ander huis, heeft een woonoppervlak van ± 50 m². Het heeft een woonkamer met open keuken en openslaande deuren. Een slaapkamer voor 2 personen, verder een badkamer voorzien van douche, toilet, bidet, wastafel. De woning is voorzien van centrale verwarming. De keuken is uitgerust met een kookplaat met 3 pitten op gas en 1 elektrische plaat, een koelkast, wasmachine en keukenapparatuur. Er is een TV/Satelliet, radio/cd speler. Sceptic tank.Er is een eigen terras en privé tuin met eigen parkeerplaats.
De borgo is gebouwd in 2002 en ontwikkeld vanuit een grote boerderij is daarom zeer gevarieerd qua bouw en heeft daarom een authentiek karakter. Het complex heeft een gezamenlijk buitenzwembad exclusief voor de bewoners, evenals de omliggende tuinen. Een vereniging van eigenaren, geleid door een administrateur, bestuurt het complex en controleert het onderhoud.
Het landschap van de Marken doet onmiskenbaar denken aan Toscana en Umbria. Een stukje ongerept Italië met schilderachtige badplaatsen, prachtige berglandschappen De woning is heel centraal gelegen voor allerlei uitstapjes, allereerst naar het nabijgelegen historische Corinaldo, Urbino, Pesaro, de van romeinse oorsprong zijnde steden Senigallia en Fano en de papierstad Fabriano. De grotten van Frasassi en op afstand de het unieke Sibillini natuurgebeid.
San Lorenzo in Campo is een lieflijk dorp met zijn echte Italiaanse charme. Vanaf de heuveltop kun je bij helder weer de zee zien. Elke dinsdagochtend vindt er een uitgebreide markt plaats met voornamelijk streekproducten. U kunt genieten in de vele restaurants in San Lorenzo en de idylische dorpjes erom heen, waar ze de lekkerste streekgerechten bereiden. In de plaats vindt men o.a. 3 bakkers, 2 slagers, 3 supermarkten en 2 pizzaria’s.
Al met al er is veel te zien in De Marken en men kan er genieten van de prachtige vergezichten en de rust vanaf de Borgo Roncaglia een unieke plek waar het echte La Dolce Vita plaats vindt.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID114679

Prijs€ 75.000

Bouwjaar 2002

Woningtype Geschakelde woning

Type bouw Bestaande bouw

Specificaties

Zwembad Ja

Tuin Ja

Patio Ja

Parkeerplaats Ja

Gemeubileerd Ja

Adres

Adres Via Roncaglia 100

Postcode 61047

Plaats San Lorenzo In Campo

Land Italië

Regio Marche

Bekijk profiel

Aangeboden door:

La Dolce Casa

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning