Info aanvraag

Aanhef*

Woning delen

Terug naar overzicht

Appartement in Ilica Side

Middellandse Zee-regio, Turkije

€ 77.000

Woning delen
Woonoppervlakte 90m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

Wakker worden met alleen het geluid van tsjilpende mussen en naar buiten stappen om direct aan het zwembad te zitten. Is dit een droom van jou? Vlakbij de Middellandse Zee en het bruisende Kumköy bevindt zich een heerlijk park in het authentieke dorp Ilica. De appartementen “Spring” zijn inmiddels een begrip in de omgeving. 
 

Appartement B1 in Spring 3 te Ilica ligt pal aan het zwembad op de begane grond. Ideaal voor mensen die geen trappen willen of kunnen lopen. Dit appartement heeft een terras aan de voorzijde en twee van de drie slaapkamers hebben toegang tot een eigen balkon. Er zijn twee badkamers waarvan één en-suite bij de ruime ouderslaapkamer. Het appartement is met zorg ingericht en uitsluitend gebruikt door de eigenaren zelf (geen verhuur). De staat van het appartement is tip top.

 
Side & Ilica
Het pittoreske dorp Ilica heeft een goede infrastructuur en biedt de bewoners en bezoekers vele voorzieningen zoals diverse supermarkten, een traditionele slagerij, enkele patisseriën, bakkers en apotheken. 

Op woensdag vindt de bekende weekmarkt plaats onder de grote overkapping midden in het dorp. De locale bevolking biedt dan haar eigen gekweekte groente en fruit aan voor de bezoekers tegen plaatselijke prijzen. Deze markt is prima lopend te bereiken vanuit het appartementencomplex.

Side heeft de afgelopen tijd een grondige renovatie ondergaan. Illegale bouwwerken zijn afgebroken en de oude allure van de antieke stad komt beter tot haar recht dan ooit. De oude huizen zijn in ere hersteld en nieuwe bouwwerken worden in stijl opgetrokken. Prachtige doorkijkjes en her en der glazen vloeren waardoor je de opgravingen kunt bewonderen zorgen voor een continue groei van het toerisme. De voortschrijdende verbeteringen zijn alleen maar positief voor diegenen die nu investeren in een woning.

 
Zandstranden & beachclubs
Ilica maakt deel uit van de gemeente Manavgat, waar ook Side onder valt. Voor Ilica en Side hanteert de afdeling bouw en woningtoezicht een strict beleid waarbij hoogbouw niet toegestaan is. In slechts 5 autominuten ben je op het strand, als je geen eigen vervoer hebt, kun je gebruik maken van de eigen shuttleservice. Er zijn tevens beachclubs die kosteloos vervoer aanbieden voor hun gasten.

 
Drie zwembaden op Spring
Pal voor het appartement ligt het relatief grote zwembad van Spring 3. De bewoners kunnen ook gebruik maken van het semi-olympische zwembad dat naast het complex gelegen is in Spring 2. Wanneer de buitenzwembaden in het winterseizoen sluiten, kunnen de bewoners gebruik maken van het verwarmde binnenbad (alsmede van de sauna en de jacuzzi) dat bij Spring 2 ligt. Kinderbaden zijn zowel op spring 2 als 3 aanwezig.

Fitness, tennis en restaurant
Naast Spring 3 ligt de tennisbaan die uitsluitend door de bewoners van Spring 2 en Spring 3 wordt gebruikt. In goede conditie kun je ook blijven door gebruik te maken van het professionele fitnesscentrum op het complex. Heb je liever een personal trainer, maak dan een afspraak in het dorp zelf of bij de locale boksschool.

Na de work-out (maar ook zonder work-out) kun je heerlijk genieten van de internationale keuken die aangeboden wordt door het restaurant op Spring 2. In 2018 is er een nieuwe uitbater gekomen en alle bewoners zijn stuk voor stuk enthousiast. Het prachtige uitzicht op het zwembad (met apart kinderbad) en de uitgestrekte vallei dragen zeker bij aan een relaxed bezoek. Lekker eten naast de deur is toch echt een pré tijdens een verblijf in Turkije.

 
Veiligheid
Hoewel de criminaliteit in Turkije laag is, hebben de bewoners ervoor gekozen de veilige leefomgeving te verzekeren door beveiliging op het park. Op uren dat de bewaker niet aanwezig is, kun je het complex uitsluitend betreden via het hek met cijferslot. Onderhoud van de tuin en het zwembad worden uitgevoerd door een professionele organisatie die door de actieve Vereniging van Eigenaren is aangesteld.

De huismeester woont zelf op het complex Spring 2 zodat hij altijd een oog kan houden op de woningen.

 
Eigen shuttlebus
De bewoners van Spring 2 en 3 hebben een eigen shuttleservice die in het seizoen dagelijks volgens schema naar het antieke centrum van Side rijdt, een stop maakt in het moderne Manavgat en bij de grootste supermarkt.

 
Verkoopprijs & informatie
Esmare Turkey biedt deze mooie 4-kamer woning voor een enorm scherpe prijs aan. Aarzel niet en kom nu kijken! Meer informatie direct via +31 6 22 40 44 22 of info@esmare-turkey.com.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID115215

Prijs€ 77.000

Bouwjaar 2009

Woningtype Appartement

Type bouw Bestaande bouw

Specificaties

Zwembad Ja

Airconditioning Ja

Tuin Ja

Balkon Ja

Parkeerplaats Ja

Gemeubileerd Ja

Adres

Adres ilica Manavgat

Postcode 07330

Plaats Ilica Side

Land Turkije

Regio Middellandse Zee-regio

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Esmare Turkey

Aanhef*

Aanwezig op beurs

11 - 13 juni 2021
Jaarbeurs Utrecht

Standnummer

609

Maak een afspraak op de beurs

Aanhef*

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning