Info aanvraag

Aanhef*

Woning delen

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Hongarije

Hongarije

€ 585.000

Woning delen
Woonoppervlakte 380m2
Perceeloppervlakte 4.320m2
Aantal badkamers 4
Aantal slaapkamers 6

Omschrijving

Beschrijving woning Kamilla

We wonen in een klein rustig dorpje aan de rand van het Tiszameer in Hongarije en wij gebruiken al 8 jaar onze woning als privé B&B voor onze kinderen en kleinkinderen. Nu zijn we echter gedwongen, omwille van medische redenen, onze woning te verkopen en terug te keren naar België.
Onze woning bestaat uit 2 aparte gebouwen die evenwel naadloos op elkaar aansluiten.
Wij hebben de woning volledig gerestaureerd in de Hongaarse stijl, en tegelijk voorzien van alle modern comfort en binnenin ingericht met hedendaagse stijl elementen.(zie foto’s). In totaal zijn er 6 logeerkamers met bijhorende wastafels, 4 badkamers en 3 grote gemeenschappelijke woonruimten. Verder zijn de grote woonruimten voorzien van grote open haard of een grote houtkachel. De keuken in het hoofdgebouw is zeer ruim en uitgerust met de modernste apparaten zodat er gemakkelijk voor 15-20 personen kan gekookt worden.
De woningen zijn zodanig ontworpen dat ze, indien nodig, nog eenvoudig kunnen uitgebreid worden voor extra logeerkamers. Bovendien zijn er zonnepanelen om te voorzien in de eigen elektrische behoeften. Camera’s geven een zicht op de omgeving en behouden de controle over het geheel. Airconditioning voorziet in de nodige koelte tijdens de topdagen van de soms zeer warme zomers.
Verder is er een buitenkeuken, een zwembad van 10m x 5m dat verwarmd wordt met behulp van zonnewarmte. De grote carport zorgt in de zomer voor verkoeling en in de tuin staat een huis voor berging van onderhoudsmaterialen en voorraad voor de dieren. Er is immers plaats en mogelijkheid om dieren te houden zoals schapen, geiten of koeien.

Indien u nog vragen hebt aarzel dan niet om ons te contacteren via e-mail: hda10a@gmail.com

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID116018

Prijs€ 585.000

Bouwjaar 2012

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Specificaties

Zwembad Ja

Airconditioning Ja

Tuin Ja

Open haard Ja

Patio Ja

Parkeerplaats Ja

Garage Ja

Adres

Postcode 5244

Plaats Tiszaszölös

Land Hongarije

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning