Bezoek de beurs

28 - 29 januari 2023 | Mecc Maastricht | 10:00 – 17:00 uur 17 - 19 maart 2023 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

The Real Estate Guy Bonaire

The Real Estate Guy Bonaire
kaya Magdalena 18
Kralendijk
Bonaire
+5997008181
https://therealestateguybonaire.com/

Aanwezig op beurs:

28 - 29 januari 2023 Mecc Maastricht
4 - 5 maart 2023 Flanders Expo Gent
17 - 19 maart 2023 Jaarbeurs Utrecht
Aantal werknemers
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm Eenmanszaak
Eerste beursdeelname
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN
Jaar van oprichting

Medewerkers

Valdir Sint Jago

Eigenaar

Over The Real Estate Guy Bonaire

Bonaire Internationaal Beheer verleent persoonlijke begeleiding en diensten aan iedereen die voor een langere tijd naar Bonaire gaat verhuizen. Wij zijn een klantgerichte organisatie die de klant centraal stelt. Tevens behartigen wij de belangen van de koper en de verhuurder. De eigenaar Valdir Sint-Jago doet dit samen met zijn team met passie en gedrevenheid en dit heeft hem gebracht tot het openen van dit bedrijf. Hieronder in het kort een opsomming van dit bedrijf. ‘Born on Bonaire’: wij kennen het eiland Bonaire als geen ander. Wij zijn er geboren en opgegroeid. Wij kennen de markt en de juiste mensen. Wij zijn 24/7 bereikbaar: wij zijn er in geval van nood. Bij slecht weer controleren wij uw eigendommen. Wij staan klaar voor onverwachte reparaties, extra schoonmaak en met goed advies voor de verhuurder en huurder. Duidelijke communicatie: wij streven ernaar om de klant ten aller tijde de juiste informatie te geven zodat de klant de juiste afweging kan maken ook indien de klant zich niet op het eiland bevindt.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod The Real Estate Guy Bonaire

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden