Info aanvraag

Aanhef*

Woning delen

Terug naar overzicht

Overig in Curaçao

Curaçao

Vanaf € 145.000

Woning delen
Woonoppervlakte 100m2
Perceeloppervlakte 20.000m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 2

Omschrijving

Skèrpènè is centraal gelegen op Curaçao en is goed bereikbaar. Veel voorzieningen zijn aanwezig in de directe omgeving of binnen enkele minuten rijden. Het centrum van Willemstad en stranden, zoals Mambo Beach, liggen op tien minuten rijden.

Het project bestaat uit zeventien gelijkvloerse moderne villa’s, acht duplex en acht appartementen op kavels eigendomsgrond. De woningen worden in twee fasen gebouwd; vijftien villa’s en vier appartementen in de eerste fase en de rest in de tweede fase. De woningen voldoen aan hoge kwaliteitseisen.

Villa’s: Naast de ruime woonkamer met open keuken zijn er drie slaapkamers en twee badkamers. Er is een apart bezoekerstoilet. Elke villa heeft een terras. Een zwembad is optioneel. Alles is gelijkvloers. Percelen van 500 tot ruim 600 m2.
Duplex woningen: Ruime woonkamer met open keuken, drie slaapkamers en twee badkamers. Een terras is aanwezig en een zwembad is optioneel. Alles is gelijkvloers. Percelen van bijna 400 tot ruim 530 m2.
Appartementen: Woonkamer met open keuken, twee slaapkamers en twee badkamers. Keuze uit begane grond of eerste etage. Terras op de begane grond. Perceel 310 m2.

De gebouwen zijn uitgerust met Europese materialen, zoals Spaanse tegels en sanitair. Op de daken liggen Spaanse dakpannen. Prachtige houten deuren geven toegang tot de villa, terwijl de rest van het huis aluminium deuren en ramen heeft. De huizen kunnen op verzoek worden aangepast.

Als u een woning wilt kopen in Caribisch Nederland heeft u behoefte aan extra zekerheid. De wetgeving en procedures zijn net iets anders dan in Europees Nederland. Het is daarom belangrijk om lokaal een vertrouwenspersoon en vraagbaak te hebben.
The Real Estate Guy Bonaire is uw deskundige in onroerend goed. Wij bieden u een ruime keuze in woningen, appartementen en percelen.
Onze website is nog onder constructie. Vindt u niet wat u zoekt? Neem dan contact met ons op en wij zullen ons uiterste best doen om aan uw wensen te voldoen.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID123206

PrijsVanaf € 145.000

Bouwjaar 2020

Woningtype Overig

Type bouw Nieuwbouw

Specificaties

Zwembad Ja

Airconditioning Ja

Tuin Ja

Balkon Ja

Patio Ja

Dakterras Ja

Parkeerplaats Ja

Gemeubileerd Ja

Adres

Adres curacao

Land Curaçao

Aangeboden door:

The Real Estate Guy Bonaire

Toon telefoonnummer Toon telefoonnummer

Toon website Toon website

Aanwezig op beurs

2 - 4 oktober 2020
Jaarbeurs Utrecht

Standnummer

419

Maak een afspraak op de beurs

Aanhef*

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning