Info aanvraag

Aanhef*

Woning delen

Terug naar overzicht

Appartement in De Panne

West-Vlaanderen, België

Prijs op aanvraag

Woning delen
Woonoppervlakte m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers
Aantal slaapkamers

Omschrijving

Uitzonderlijke assistentiewoningen
met zicht op zee en duin.

Aan de kust is het altijd fijn vertoeven: de sfeer is relaxed én het doet deugd voor lichaam en geest om gezonde zeelucht in te ademen. Voor de bewoners van Duinenzee voelt elke dag als vakantie.

De stijlvolle assistentiewoningen hebben een idyllische ligging op het strand van De Panne, naast het privaat domein ’t Vissersdorp en het Westhoek natuurreservaat. Elk appartement heeft zicht op zee en op het Westhoek duinenreservaat.

Wonen met zicht op zee en duin? Eindelijk kan het!


Wonen met zicht op zee; een unieke ervaring
die u dagelijks beleeft.

Duinenzee is een unieke plek om te wonen, dat zie je zo. Wie zijn assistentiewoning verlaat, kan enkele meters verder blootvoets in het water staan. Door zijn prachtige ligging op het strand van De Panne beleeft u 365 dagen dat aangename vakantiegevoel. Voluit genieten van een actief leven aan de kust is hier extra makkelijk.
Concept: zorgeloos leven

De assistentiewoningen van Duinenzee zijn een pasklaar antwoord op de wensen van een generatie actieve senioren. In Duinenzee woont u zelfstandig - nu en in de toekomst - met een comfortpakket op maat.

In Duinenzee bent u dag en nacht zonder zorgen. De woonassistent staat steeds ter beschikking, ook ’s nachts. Naast de zorgpermanentie kan u genieten van allerhande bijkomende diensten: poetshulp, klusjesdienst, strijkhulp, boodschappendienst, ...
Kwaliteit is een prioriteit

De flats zijn uitgerust met de nieuwste technische accommodaties, met slechts één doel voor ogen: het comfort en de veiligheid van de bewoners verhogen. Elke flat beschikt over een royaal terras en alle luxe die het leven aangenamer maakt.

Maar u kan natuurlijk ook de krant lezen in de knusse salon of uw conditie op peil houden in de fitness. Wie wil kan naar het Grand Cafe om er lekker te eten of om er zijn vrienden te ontmoeten.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID138607

PrijsPrijs op aanvraag

Bouwjaar

Woningtype Appartement

Type bouw Nieuwbouw

Specificaties

Jacuzzi Ja

Adres

Postcode 8660

Plaats De Panne

Land België

Regio West-Vlaanderen

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Home & Trends magazine

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning.

Aanhef*

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning