Bezoek de beurs

29 - 30 januari 2022 | Mecc Maastricht | 10:00 – 17:00 uur 18 - 20 maart 2022 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*
Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Thorn

Limburg, Nederland

Vanaf € 249.500

Woonoppervlakte 100m2
Perceeloppervlakte 322m2
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 2

Omschrijving

In het hart van het Midden-Limburgse recreatiegebied, daar waar De Maasplassen, het witte stadje Thorn en de prachtige omgeving elkaar ontmoeten, ligt Maasresidence Thorn. Een schitterend recreatiepark gelegen op een absolute A-locatie. Het park omvat recreatiewoningen in diverse groottes, types en architectuurstijlen, havenappartementen met uitzicht over de nieuwe jachthaven, een dagstrand en uitgebreide centrumvoorzieningen.

Door de vrijstaande woningen, de verkaveling en de afwisseling van hofjes, lanen en groenvoorzieningen ontstaat er een gezellige en intieme sfeer met een ruimtelijk en open karakter. De luxe afgewerkte recreatiewoningen zijn er van 4-persoons tot 20-persoons. Daarnaast kunt u kiezen uit 4 verschillende types en 3 verschillende architectuurstijlen. De keuze is dus geheel aan u.

Het interieur is met de grootste zorg samengesteld en helemaal afgestemd op het luxe afwerkingsniveau van de woningen. Het inventarispakket bestaat o.a. uit meubels, bedden, woonaccessoires, keukengerei, vloerafwerking en raambekleding. De pakketten zijn kwalitatief hoogstaand door het gebruik van hoogwaardige materialen met een natuurlijk karakter. Bij het inventarispakket voor de woningen kunt u kiezen uit twee verschillende kleurstijlen.

De verwachtingen met betrekking tot de verhuurresultaten zijn bijzonder goed te noemen. Niet alleen door de unieke euregionale locatie waardoor men zich in het buitenland waant maar ook gezien de grote vraag van toeristen naar verblijfsaccommodaties in deze regio.

Investeren & genieten
De vrijheid om even niets te hoeven en alleen te genieten, dat vindt u op recreatiepark Maasresidence Thorn. Een waardevaste investering voor uw toekomst. Investeren in een recreatiewoning of havenappartement op Maasresidence Thorn levert niet alleen financiële voordelen op. U kunt ook zelf genieten van deze absolute A-locatie. Beleef met familie of vrienden het veelzijdige Maasresidence Thorn en het waterrijke en bourgondische Limburg.

Open volledige omschrijving

Je vakantiehuis verzekerd vanaf €25,- per maand Bereken je premie

Maasresidence Thorn

Deze woning is onderdeel van een nieuwbouwproject. Op de projectpagina vind je de volledige omschrijving en het individuele aanbod binnen dit project. Bekijk de projectpagina

Gegevens

Woning ID144371

PrijsVanaf € 249.500

Bouwjaar 2020

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Nieuwbouw

Specificaties

Airconditioning Ja

Tuin Ja

Parkeerplaats Ja

Adres

Adres Meers 30

Postcode 6017 BD

Plaats Thorn

Land Nederland

Regio Limburg

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Arcus Zuid Projectontwikkeling

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning.

Aanhef*

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning