Info aanvraag

Aanhef*

Deel dit project

Terug naar overzicht

Resort De Kempen

Limburg, België

€ 99.500 - € 159.500 exclusief btw

Deel dit project

Resort De Kempen

  • In de prachtige omgeving van de Antwerpse Kempen

  • Diverse type woningen op ruime kavels

  • Voor eigen gebruik, gedeeltelijke verhuur of vast rendement

De Kempen ligt centraal in Noord-België: vanuit het natuurgebied bent u in korte tijd in het westelijk gelegen Antwerpen, maar ook in het Nederlandse Baarle-Nassau in het noorden, het oostelijk gelegen Limburg of het pittoreske Hasselt in het zuiden.

De dichtstbijzijnde plaats is het gezellige Mol, iets verder weg ligt Turnhout dat zichzelf afficheert als hoofdstad van de Kempen. Dat natuurgebied is een attractie op zich dankzij de meanderende natuurlijke beken die het afwisselende landschap van loof- en dennenbossen, weilanden, bossen, heidevelden en vennen doorkruisen. De Kempen kent bovendien een goed wandel- en fietsnetwerk. De meeste routes zijn vlak en daardoor geschikt voor jong en ouder.

Overigens is het resort gelegen in de Lage Kempen. Meer naar het oosten, nabij de Nederlandse provincie Limburg, liggen de Hoge Kempen. Dit is deels een beschermd natuurgebied onder de naam Nationaal Park De Hoge Kempen en onderscheidt zich onder meer met zijn landduinen.

Gegevens

Project ID145791

Prijs€ 99.500 - € 159.500 exclusief btw

Aantal units 300

Verwachte oplevering 2018 - 2022


Brochure aanvraag

Wil je meer informatie over dit project met o.a. een overzicht van alle beschikbare woningtype, verwachte huuropbrengst en vaste lasten! Vraag vrijblijvend een brochure aan. Brochure aanvragen


Adres

Adres Kiezelweg 17

Postcode 2400

Plaats Mol

Land België

Regio Limburg

Aangeboden door:

Europarcs B.v.

Contactformulier

Aanhef*

Woningen in dit project

Bekijk alle woningen
terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop dit project