Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Holiday Park Pulvermaar - fase 2

Rijnland-Palts, Duitsland

€ 238.650 - € 350.000 exclusief btw

Holiday Park Pulvermaar - fase 2

  • Vulkaaneifel maakt deel uit van UNESCO

  • De Eifel heeft een rijke traditie als vakantie- en vrijetijdsoord

  • Luxere & ruimere 4-6 pers. recreatiewoningen op eigen grond

In de prachtige Duitse Eifel, op slecht 3,5 uur rijden van Utrecht, vindt u een kleinschalig vakantiepark met luxe, duurzame vakantiehuizen. U bent hier op de juiste plek om te genieten van de natuur, rust en ruimte in het 'Gesundland Vulkaneifel'. De Vulkaaneifel staat bekend om zijn Vulkaanmeren. Prachtige meren die ook wel 'de ogen van de Eifel' worden genoemd. Ons park ligt aan het grootste meer van de Vulkaaneifel, het Pulvermaar.

Er staan reeds 12 vakantiehuizen en er zijn nu 6 kavels bij gekomen waarop woningen kunnen worden gerealiseerd. Alle vakantiehuizen zijn te koop inclusief eigen kavel, vanaf 300 m2 tot 850 m2. Er zijn twee type woningen beschikbaar, een 6-persoons vakantiehuis en een 4-persoons bungalow. Ze worden allen voorzien van één of twee ruime badkamers al dan niet met wellness faciliteiten. Daarnaast beschikt elke woning over een eigen aangelegde tuin en terras en eigen parkeergelegenheid.

De woningen zijn ontworpen op energiezuinigheid en allemaal voorzien van een lucht-water-warmtepomp. De bouw verloopt snel, vanwege het prefab bouwsysteem met CLT ofwel massieve houten wanden. De isolatiewaarde van de woningen is hoog en de vloeren zijn voorzien van vloerverwarming. Dit zorgt voor een aangenaam klimaat in zowel de zomer als de winter.

Prijs vanaf € 238.650,- bij 4-persoonswoning en vanaf € 314.350,- bij 6-persoonswoning. Prijs maximaal € 350.000,- Prijs is inclusief: eigen kavel en sleutelklaar.
Prijs is exclusief: BTW (19% Duitse BTW) die teruggevraagd kan worden.

U bent van harte welkom om op locatie te komen kijken naar deze prachtige investeringsmogelijkheid.

Gegevens

Project ID145837

Prijs€ 238.650 - € 350.000 exclusief btw

Aantal units 7

Woonoppervlakte 80 - 120m2

Perceeloppervlakte 300 - 850m2

Verwachte oplevering 2024 - 2022

Verwachte rendement 4-6%


Brochure aanvraag

Wil je meer informatie over dit project met o.a. een overzicht van alle beschikbare woningtype, verwachte huuropbrengst en vaste lasten! Vraag vrijblijvend een brochure aan. Brochure aanvragen


Adres

Adres Hinterm Pulvermaar 29

Postcode 54558

Plaats Gillenfeld

Land Duitsland

Regio Rijnland-Palts

Aangeboden door:

Holiday Park Pulvermaar

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in dit project

Bekijk alle woningen
terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop dit project