Bezoek de beurs

30 sept. - 2 okt. 2022 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*
Terug naar overzicht

Jardines De Los Menceyes

Tenerife, Spanje

€ 216.500 - € 512.000

Jardines De Los Menceyes

  • Optimale mogelijkheid om te investeren in een schitterend nieuwbouwproject.

  • Rendabele vastgoed investering met een mooie opbrengst

  • Omringd door natuur, exotische tropische tuinen, watervallen, zwembaden

Jardines de los Menceyes bestaat uit 132 appartementen ontwikkeld over 8 gebouwen in het harmonieuze en serene Palm-Mar. De woningen beschikken over grote raampartijen met veel lichtinval en over ruime terrassen met panoramisch zicht op het natuurpark of op het prachtige zwembad met relax lounges omringd door tropische tuinen. De neutrale kleuren en de modern hoogwaardig afgewerkte interieurs dragen bij aan een gevoel van verfijning.

Jardines de los Menceyes bied je een optimale mogelijkheid om te investeren in een schitterend nieuwbouwproject. Dankzij het zonnige en milde klimaat in het zuiden van Tenerife geniet je het hele jaar door van een vakantiegevoel.

Kies voor de mogelijkheid om gedurende twaalf maanden met familie en vrienden te genieten van je schitterende tweede verblijf … Mede dankzij de lokale stabiele economie kan men op een rendabele vastgoedinvestering met een mooie opbrengst rekenen. “Palm-Mar is een residentiële verkaveling waar huur en verhuur op korte en lange termijn mogelijk zijn”

Palm-Mar staat bekend om zijn zonnige dagen en zijn rustige omgeving. Gelegen op slechts 15 minuten van de luchthaven en drukke toeristische gebieden Los Cristianos en Playa de las Americas.

Palm-Mar biedt u de perfecte ligging om te wonen en vakantie door te brengen, dichtbij de oceaan. Geniet van de stranddagen in de plaatselijke Bahia Beach Club of maak een ontspannende wandeling in het beschermd natuurgebied. Puur natuur, een zacht en zonnig klimaat, een blauwe oceaan en hoge bergen … de perfecte cocktail om van het leven te genieten!

Gegevens

Project ID145847

Prijs€ 216.500 - € 512.000

Aantal units 132

Woonoppervlakte 67 - 140m2

Verwachte oplevering 2020 - 2021


Brochure aanvraag

Wil je meer informatie over dit project met o.a. een overzicht van alle beschikbare woningtype, verwachte huuropbrengst en vaste lasten! Vraag vrijblijvend een brochure aan. Brochure aanvragen

Adres

Plaats Palm-Mar

Land Spanje

Regio Tenerife

Aangeboden door:

Los Menceyes Properties

Contactformulier

Aanhef*

Woningen in dit project

Bekijk alle woningen
terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop dit project