Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Your Home on Crete

Your Home on Crete
Platanias/Gerani (Naast Caldera Hotel)
73014 Chania (Kreta)
Griekenland
+32 (0) 473 541762
http://www.yourhomeoncrete.nl/

Deze makelaar is aangesloten bij:

Aantal werknemers
Ondernemingsnummer / KVK: EL048164449
Bedrijfsvorm Eenmanszaak
Wij spreken de volgende talen NL,EN,DE,FR

Over Your Home on Crete

Your home on Crete is een vooraanstaand, onafhankelijk, verkoop en onroerend goed advies bureau, gespecialiseerd in buitenlands onroerend goed, in het bijzonder in de regio Chania, west Kreta, Griekenland. Onze portfolio biedt u een breed assortiment van nieuw en bestaand onroerend goed in enkele van de meest idyllische plaatsen van west Kreta. Makelaars in Chania (Hania, Xania), noord-west Kreta sedert bijna 10 jaar. Ons doel is onroerend goed te verkopen op een moment dat u past, voor de beste prijs, op de meest praktische wijze en zonder stress, om zo iedereen te helpen aan hun ideale woning. Of u nu uw woning op Kreta wil verkopen of in een nieuwe woning wil investeren, in grond met bouwmogelijkheden, een villa, een appartement, een vakantiewoning of simpelweg meer wil weten over investeren in onroerend goed op Kreta, dan bent u ben ons op juiste plaats. Veel mensen laten zich op dit moment weerhouden van investeringen in Griekenland, omdat het land in een zware economische crisis zit. Echter, juist daardoor is het op dit moment aantrekkelijk om in Griekenland te kopen: de prijzen zijn relatief laag en op onze site treft u verschillende aanbiedingen aan. Neem de tijd onze website te bekijken. Mocht u vragen hebben of als u meer wil weten over specifiek aangeboden onroerend goed, dan nodigen wij u graag uit contact met ons op te nemen. Ook als uw droomwoning er nog niet bij staat, gaan wij graag voor U op zoek naar uw droomwoning! Als u denkt aan verkopen of kopen van onroerend goed, aarzel dan niet, maar bel ons. Ons continue succes danken wij aan de persoonlijke en professionele aandacht die wij aan onze cliënten schenken. Onze bedrijfspolicy: alle aangeboden onroerend goed is gegarandeerd voorzien van de juiste vergunningen en eigendomspapieren. Licensed Greek real estate agent Registered at Chania Chambre of Commerce Member of Chania Real Estate Agents Association

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Your Home on Crete

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.



Aanmelden