Info aanvraag

Aanhef*

Woning delen

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Blue Bay Golf & Beach Resort Curacao

Curaçao

€ 672.715

Woning delen
Woonoppervlakte 1085m2
Perceeloppervlakte 1.085m2
Aantal badkamers 5
Aantal slaapkamers 5

Omschrijving

Deze schitterende woning is gebouwd in maart 2015 en recentelijk zijn er enige verbetering uitgevoerd. Hierbij is gebruik gemaakt van de beste kwaliteit materialen. De woning is gelegen op een van de mooiste secties van het resort.Via de mooie overdekte porch betreedt u de woning door de hardhouten dubbele shutter deur en stapt u direct in de ruime, lichte woonkamer met hoog plafond. Aan de rechterkant treft u de luxueuze keuken met veel bergruimte, een ruime ontbijtbar en voorzien van diverse apparatuur. Vanaf hier heeft u een mooi uitzicht over het zwembad en de Caribische Zee. De pantry biedt u nog extra bergruimte en is voorzien van aansluitingen voor uw wasmachine en/of droger.De slaapkamers bevinden zich aan beide zijde van de woonkamer. Aan de rechterkant treft u de hoofdslaapkamer met ensuite een moderne design badkamer met dubbele wastafel, inloop douche en toilet. En verder een ruime inloopkast en openslaande deuren naar de porch met een prachtig zicht op het zwembad. De twee overige slaapkamers zijn van gelijke afmeting en beschikken beide over een ensuite badkamer met wastafel, inloopdouche en toilet. Alle slaapkamers zijn voorzien van energiezuinige air conditioners.De schitterende hardhouten harmonica schuifdeuren in de woonkamer kunt u volledig openen om te genieten van de ruime porch en het zwembad. De porch biedt voldoende ruimte om lekker van de zon te genieten, een gezellige zitje en een eethoek. De perfecte plaats om gasten te ontvangen. Een buitendouche en gastentoilet maken het geheel compleet. Een schitterende zonsondergang met bijbehorende zeezicht maken van deze woning een uniek plekje.De carport voor de villa biedt ruimte en schaduw aan twee auto’s. De mooi aangelegde tuin is onderhoudsvriendelijk en beschikt over een dripsysteem.Kenmerken:

Ruime woning
24/7 bewaking op het resort
Hoge kwaliteit hardhouten shutter ramen en deuren
3 slaapkamers met luxe ensuite badkamers
Energiezuinige inverter air conditioners
Moderne keuken
Ruime porch met zwembad
Onderhoudsarme tuin met dripsysteem
Carport voor twee auto’s
Huurprijs is inclusief tuinonderhoud, zwembadonderhoud en internet.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak voor een bezichtiging verzoeken wij u contact op te nemen met Mark Albers +599 9 666 8900.Huis no.: hs1918

Op een internationaal eiland als Curaçao worden objecten in diverse valuta te koop aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar de andere geaccepteerde valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in EUR.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID153622

Prijs€ 672.715

Bouwjaar 2015

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Blue Bay Golf & Beach Resort Curacao

Land Curaçao

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Remax Bonbini

Aanhef*

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning