Info aanvraag

Aanhef*

Woning delen

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Willemstad

Curaçao

€ 460.000

Woning delen
Woonoppervlakte 220m2
Perceeloppervlakte 800m2
Aantal badkamers 3
Aantal slaapkamers 4

Omschrijving

In Sunset Heights, een centraal gelegen wijk aan de noordkant van Curacao, hoog gelegen met uitzicht over de caribische zee, bieden wij prive deze ruime Villa aan. Een moderne entree met security geeft toegang tot de wijk. Aan de zeekant met vrij uitzicht over de natuur en heerlijk op de wind gelegen vindt u de Villa. Het 800 m2 grote terrein is ommuurd, een automatische rolpoort geeft toegang tot de carport met aansluitend de garage. De tropische tuin met schaduwrijke bomen is een oase van rust. Rondom zijn terrassen aangelegd en op de rotsrand een overdekte waar het in de koele bries ook in de warme tijd goed toeven is.

Via de ruime hall bereikt men de woon-eetkamer en een grote kamer met badkamer, nu in gebruik als naai atelier. Aansluitend aan de eetkamer is een ruime keuken met alle apperatuur. Schuifdeuren geven toegang tot de grote overdekte porche. Een moderne trap leidt naar de verdieping met een zeer grote mezzanine voorzien van een pantry en drie slaapkamers, (vierde mogelijk) met aansluitend twee badkamers. Schuifdeuren geven toegang tot een balkon over de gehele lengte van het pand.

Alle aluminium shutterramen en schuifdeuren zijn voorzien van mosquito screens en antisun beglazing, tevens blijft de zon buiten door de grote dakoverstekken en kan de wind vrij door het huis spelen waardoor er altijd een aangename temperatuur in de Villa heerst. additioneel beschikken de slaapkamers over een aircosysteem. op speelse wijze wisselen natuursteen en hardhouten vloeren elkaar af. er is van hoogwaardige materialen gebruik gemaakt.

aansluitend aan de, middels een overheaddeur toegangkelijke, garage bevind zich de waskeuken en een buitentoilet. Een kleine vrijstaande studio met badkamer en berging voltooid het geheel.

Elektrainstallatie 110-127V en 220-230V Alarmsysteem met doormelding.
Gescheiden vuilwatersysteem met septictank en overloopput.
Dripsysteem computer gestuurd.
Aanleg van een zwembad mogelijk (Plan aanwezig)
Breedband kabelaansluiting aanwezig
Nadere gegevens en fotos op aanvraag

Aanvaarding in overleg

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID157259

Prijs€ 460.000

Bouwjaar 2001

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Specificaties

Airconditioning Ja

Balkon Ja

Parkeerplaats Ja

Garage Ja

Adres

Adres Kaminda Seru Waterloo 17

Postcode 0000 AA

Plaats Willemstad

Land Curaçao

Aangeboden door:

Jan Toeter

Aanhef*

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning