Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Margarita Ville Resort Orlando

Verenigde Staten

€ 599.000 - € 799.000

Margarita Ville Resort Orlando

  • Luxe vakantievilla's, restaurants en ontspannende faciliteiten

  • Vakantiewoning met turnkey oplevering inclusief volledig beheer

  • Op slechts enkele minuten van diverse attractieparken

Maak een lijst met musthaves voor uw droomvakantie, en de kans is groot dat u Margaritaville Resort Orlando gaat beschrijven. Onze op het eiland geïnspireerde ontsnapping biedt luxe accommodatie, restaurants en uitgaansgelegenheden van wereldklasse en de meest ontspannende faciliteiten en voorzieningen. En alsof dat nog niet genoeg is, bevinden we ons op slechts enkele minuten van de attracties van Walt Disney World Resort, Universal Orlando Resort, SeaWorld Orlando en al het andere plezier in Central Florida.

Ons resort in Orlando is zo ontworpen dat u op uw eigen manier kunt ontspannen. Kies tussen moderne kamers, ruime suites en privéhuisjes. Als u eenmaal gesetteld bent, bieden onze rustgevende spa, strandclub en kinderclub voor elk wat wils. Ga daarna naar Sunset Walk voor enkele van de beste winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden in de omgeving aan de Promenade of duik in het avontuur in ons waterpark, Island H2O Live!

Gegevens

Project ID157282

Prijs€ 599.000 - € 799.000

Aantal units 187

Woonoppervlakte 90 - 435m2

Perceeloppervlakte 90 - 340m2

Verwachte oplevering 2022 - 2022

Verwachte rendement 3-5%


Brochure aanvraag

Wil je meer informatie over dit project met o.a. een overzicht van alle beschikbare woningtype, verwachte huuropbrengst en vaste lasten! Vraag vrijblijvend een brochure aan. Brochure aanvragen



Adres

Adres 3297 Margaritaville Boulevard

Postcode 34747

Plaats Kissimmee

Land Verenigde Staten

Aangeboden door:

Florida Solutions BV

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in dit project

Bekijk alle woningen
terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop dit project