Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Nieuwbouwproject in Kissimmee

Verenigde Staten

€ 599.000

Woonoppervlakte 90m2
Perceeloppervlakte 90m2
Aantal badkamers
Aantal slaapkamers

Omschrijving

Maak een lijst met musthaves voor uw droomvakantie, en de kans is groot dat u Margaritaville Resort Orlando gaat beschrijven. Onze op het eiland geïnspireerde ontsnapping biedt luxe accommodatie, restaurants en uitgaansgelegenheden van wereldklasse en de meest ontspannende faciliteiten en voorzieningen. En alsof dat nog niet genoeg is, bevinden we ons op slechts enkele minuten van de attracties van Walt Disney World Resort, Universal Orlando Resort, SeaWorld Orlando en al het andere plezier in Central Florida.

Ons resort in Orlando is zo ontworpen dat u op uw eigen manier kunt ontspannen. Kies tussen moderne kamers, ruime suites en privéhuisjes. Als u eenmaal gesetteld bent, bieden onze rustgevende spa, strandclub en kinderclub voor elk wat wils. Ga daarna naar Sunset Walk voor enkele van de beste winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden in de omgeving aan de Promenade of duik in het avontuur in ons waterpark, Island H2O Live!

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID157282

Prijs€ 599.000

Bouwjaar 2022

Woningtype Nieuwbouwproject

Type bouw Nieuwbouw

Adres

Adres 3297 Margaritaville Boulevard

Postcode 34747

Plaats Kissimmee

Land Verenigde Staten

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Florida Solutions Nederlandse makelaar USA

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning