Info aanvraag

Aanhef*

Woning delen

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in San Venanzo (TR)

Umbrië, Italië

€ 795.000

Woning delen
Woonoppervlakte 487m2
Perceeloppervlakte 6.150m2
Aantal badkamers 6
Aantal slaapkamers 9

Omschrijving

Ons huis in Italië is te koop! Maar eigenlijk is het niet alleen maar een huis dat te koop staat. Het is eigenlijk een goedlopend verhuurbedrijf op een terrein van bijna 1 hectare. Het bestaat uit een vrijstaand woonhuis in Umbrische stijl. Nieuw gebouwd met 45 cm dikke natuurstenen muren, authentieke balken plafonds en handgevormde terracotta tegels door het hele huis.
Op hetzelfde terrein ligt de authentieke boerderij met 4 gastenverblijven, die door het jaar heen gemiddeld 4,5 maand verhuurd worden. Natuurlijk is er ook een zwembad.

Het onderscheidt zich door zijn unieke ligging met 360 graden uitzicht op alleen maar natuur. Er is geen tweede plek die zo mooi gelegen is. Het bevindt zich namelijk op de top van een heuvel midden in een enorm dal met rondom aan de verre horizon heuvels. Zo'n afgelegen plek midden in de natuur verzekert jou én je gasten van rust en stilte wat je in Nederland nergens meer kunt vinden.

Het grote pluspunt van dit bedrijf is het feit dat je als eigenaar een eigen huis hebt, voorzien van alle moderne gemakken en duurzame details, op 80 meter van de gastenverblijven.

De gastenverblijven hebben hun kwaliteit bewezen door de grote klantenkring met zeer veel terugkomers. Al vele jaren waarderen de gasten deze bijzondere plek met een Gold Award op Zoover. Onlangs zijn zelfs alle badkamers volledig gemoderniseerd. Een instapklare unieke mogelijkheid om hier jouw eigen gastenverblijf te beginnen! Uiteraard krijg je de beschikking over onze marketing kanalen. Dus een grote groep potentiële gasten.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID164063

Prijs€ 795.000

Bouwjaar 1890

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Specificaties

Zwembad Ja

Tuin Ja

Balkon Ja

Parkeerplaats Ja

Gemeubileerd Ja

Garage Ja

Adres

Adres Vocabolo Polmone

Postcode 05010

Plaats San Venanzo (TR)

Land Italië

Regio Umbrië

Aangeboden door:

Roos Zwager

Aanhef*

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning