Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Serena Bay Luxury Resorts

Sotavento, Kaapverdië

€ 190.000 - € 500.000

Serena Bay Luxury Resorts

  • Vakantieverblijf voor eigen gebruik tot wel 4 weken per jaar

  • Instapprijzen vanaf € 190k

  • Minimum 5% huuropbrengst per jaar, gegarandeerd over 15 jaar

Serena Bay ontpopt zich tot een architecturale parel waar luxe en comfort samenvloeien op het strand van Santa-Maria. De site strekt zich uit over 47 ha. Met de stranden inbegrepen in totaal zelfs 65 ha. Het volledige domein is autovrij en enkel toegankelijk voor gasten en eigenaars.
Op de site van Serena Bay hoeft u zich nooit te vervelen. Uw vakantie wordt telkens weer onvergetelijk. Laat u van uw sportiefste kant zien in een van de vele fitnessruimtes of haal het competitiebeest in u naar boven met een wedstrijdje mini-golf, beachvolleybal, padel, tennis... Doet u het liever rustig aan? Ga een dag relaxen in de wellnesszone. Verder zijn er verschillende eetgelegenheden, een lobby met lounge en een schitterend waterpretpark.
Centraal tussen de verschillende types heeft Serena Bay haar eigen boulevard.
De ‘hoofdstraat’ loopt langs een shoppingcenter en wordt geflankeerd door tal van kiosken en kleine winkels, inclusief de meest befaamde luxemerken. De boulevard strekt zich uit tot helemaal in de jachthaven waar plaats is voor wel 150 jachten.

Alle luxury suites hebben een bijzonder stijlvol interieurdesign. Het unieke ontwerp en het doordachte concept dragen mee bij aan een onvergetelijke tijd voor vakantiegangers. Dankzij de grote verscheidenheid aan suitetypes en belevingszones vindt elke doelgroep hier een ideaal vakantieverblijf.
Het luxueus resort bestaat naast de suites uit een eigen privéstrand en 7 buitenzwembaden. Het grootste zwembad is de central pool waar iedereen kan genieten.

De beach villas bevinden zich in het noordoosten van het complex. Alle units zijn hypermodern ingericht en hebben een frontaal zicht op de oceaan. Zo genieten gasten van een paradijselijk verblijf. Naast de verschillende ruime zwembaden zijn er hier ook exclusieve swim-ups die de villa’s met elkaar verbinden. Aperitieven kan op elk moment van de dag in één van de vele omliggende bars of bistro’s.

In het uiterste noorden van de site zijn de beach houses gelegen. Met zicht op zee en de groene omgeving komen gasten hier volledig tot rust. De zwembaden liggen centraal tussen de vakantiehuizen. In de bistro of aan één van de omliggende bars is het zalig genieten.

Bent u op zoek naar een veilige en rendabele investering in Kaapverdië? Vanaf €190.000 bent u eigenaar van uw eigen vakantieverblijf in Serena Bay op het Kaapverdische eiland Sal. Op de idyllische toplocatie aan het strand van Santa Maria investeert u niet alleen in een prachtig buitenverblijf voor uzelf, maar kunt u ook rekenen op goede verhuurinkomsten.

Serena Bay bevindt zich op
een AAA-locatie met zeer hoog potentieel op meerwaarde. Dankzij de combinatie van hoge, inflatiebestendige huurinkomsten, weinig zorgen en onderhoud én een lage investeringsdrempel, is dit een uitgelezen kans voor investeerders. In het geval van een luxury suite rekent u bijvoorbeeld op een gegarandeerd rendement van minimum 5%, minstens 15 jaar lang gegarandeerd.

Gegevens

Project ID166040

Prijs€ 190.000 - € 500.000

Aantal units 777

Woonoppervlakte 40 - 245m2

Verwachte oplevering 2024 - 2023

Verwachte rendement 5%


Brochure aanvraag

Wil je meer informatie over dit project met o.a. een overzicht van alle beschikbare woningtype, verwachte huuropbrengst en vaste lasten! Vraag vrijblijvend een brochure aan. Brochure aanvragen


Adres

Plaats Santa Maria

Land Kaapverdië

Regio Sotavento

Aangeboden door:

Cabobel SA

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in dit project

Bekijk alle woningen
terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop dit project