Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Scherpenisse

Zeeland, Nederland

Vanaf € 371.509

Woonoppervlakte 170m2
Perceeloppervlakte 532m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 4

Omschrijving

Woning type Scherpenisse - Luxe vakantiewoning voor 8 personen met een netto prognose rendement van 6,3%. Ideaal voor rustzoeker, wandelaars en fietsers die geen massa toerisme wensen. Royale woonkamer met open keuken voorzien van o.a. vaatwasser en solo bakoven met magnetron. 2 slaapkamers met eigen badkamer op de begane grond 2 slaapkamers, 1 badkamer op de verdieping, 1 toilet. Kavel grootte vanaf 419 m² op eigen grond. Bruto vloeroppervlakte ca. 170 m² diverse opties aan en in de woning mogelijk. De interieur foto's zijn impressies. Deze zijn genomen in de 6 en 12 persoonshuizen.

Woonkamer
Knusse woonkamer met veel lichtinval. Door de schuifpui kunt u op het terras. in de woonkamer zit ook de open keuken. Op de vloer ligt een pvc vloer wat overigens in het hele huis is doorgetrokken wat en harmonieus geheel geeft.

Keuken
Prachtige luxe keuken in een hoek opstellening. Voorzien van een rvs afzuigkap, inductie kookplaat, vaatwasser, nespresso koffie apparaat, koelkast met vriesvak en een combi oven. De keuken heeft soft close lades.

Slaapkamer 1
Deze slaapkamer is op de begane grond en heeft 2 ramen. U kunt vanuit u bed gelijk uw eigen badkamer in lopen. Hier staat een 2 peroons bed.

Slaapkamer 2
De 2e slaapkamer is ook op de begane vloer aanwezig en heeft ook een eigen badkamer. Hier staat ook een 2 persoons boxspring.

Slaapkamer 3
Deze slaapkamer is op de verdiepingsvloer gelegen en heeft een 2 persoons boxspring.

Slaapkamer 4
Deze slaapkamer is ook op de verdiepingsvloer gelegen en heeft een 2 persoons boxspring.

Badkamer 1
Deze badkamer is en-suite van slaapkamer 1. Heeft een wastafel met meubel en een inloop douche.

Badkamer 2
Deze badkamer hoort bij de 2e slaapkamer en heeft een wastafel met meubel en een inloop douche.

Badkamer 3
De derde badkamer is op de verdieping en is voor slaapkamer 3 en 4. hier ook een inloop douche en een wastafel met meubel.

Omschrijving van het park
Stelt u zich eens voor dat u een luxe vakantiewoning in het geweldige Zeeland bezit. Een plek om naartoe te gaan wanneer u dat wilt en die voor u verhuurd wordt als u er zelf niet bent. Zodat u zorgeloos kunt genieten en tegelijkertijd vermogen opbouwt. Op het Zeeuwse eiland Tholen, aan de oever van Nationaal Park Oosterschelde, kan het. Daar wordt aan de rand van het schilderachtige dorpje Sint-Maartensdijk (Smerdiek in Zeeuws dialect) Vakantiepark Wulpdal gebouwd. Een luxe familiepark in een groenrijke omgeving met 145 moderne vakantiewoningen en voortreffelijke voorzieningen. Het park is rustig, ruim en biedt veel privacy.

Omschrijving van de omgeving
Bij eb zie je de platen en slikken en bij vloed is het een spel van wind en water. Tel daar de kleurrijke onderwaterwereld en de knusse strandjes bij op en een eldorado voor sportduikers, vissers, watersporters en zwemfanaten is compleet. Maar aan wal is het minstens zo mooi. Ontdek al fietsend of wandelend de mooiste plekjes van het eiland, spot bijzondere trekvogels in het beboste natuurgebied de Pluimpot en geniet vanaf de veertig kilometer lange zeewering van het spectaculaire uitzicht over de Oosterschelde.

Open volledige omschrijving

Vakantiepark Wulpdal

Deze woning is onderdeel van een nieuwbouwproject. Op de projectpagina vind je de volledige omschrijving en het individuele aanbod binnen dit project. Bekijk de projectpagina

Gegevens

Woning ID168039

PrijsVanaf € 371.509

Bouwjaar 2022

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Nieuwbouw

Specificaties

Tuin Ja

Parkeerplaats Ja

Gemeubileerd Ja

Adres

Adres Gorishoeksedijk 31

Postcode 4694 PJ

Plaats Scherpenisse

Land Nederland

Regio Zeeland

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Vakantiehuistekoop.nl

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning