Bezoek de beurs

30 sept. - 2 okt. 2022 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*
Terug naar overzicht

Vakantiepark Wulpdal

Zeeland, Nederland

€ 231.874 - € 403.047 v.o.n. exclusief btw

Vakantiepark Wulpdal

  • Ruime kavels op eigen grond, compleet met interieur en traditioneel gebouwd

  • Standaard voorzien van vloerverwarming op beide verdiepingen

  • Onbezorgd verhuren via Belvilla (geen verhuur plicht)

  • Netto prognose rendement tussen de 4,6% en 6,3%

Een woning op het Vakantiepark Wulpdal staat midden in het Zeeuwse landschap. De directe nabijheid van de Oosterschelde is voelbaar. Dit wordt zichtbaar in het materiaalgebruik in en rond de woningen, waar schelpen en typische Zeeuwse planten te vinden zijn. Het Zeeuwse licht en de zeewind worden getemperd door de verspreide boomgroepen en hagen. Het landschap van kreken, polders en vergezichten is op het park omarmd en naar de woningen toe gebracht. Een kreek kronkelt door een groen grastapijt en het groene karakter wordt zelfs in de verhardingen zichtbaar.

Overal is een gevoel van rust en ruimte aanwezig. Uw auto kan bij de woningen geparkeerd worden, maar valt door de plaatsing niet op in het groene parkbeeld. Er zijn diverse fraaie zichten op het polderland gemaakt. Centraal in het park ligt een grote weide, met aangrenzend speelplekken voor kleinere kinderen. Via vrij liggende wandelpaden loop je in een paar minuten naar het strand. Kortom, Park Wulpdal is recreëren met een optimale Zeeuwse beleving.

Geniet van de vele culinaire uitstapjes. Ook is de regio een hotspot voor duikers, direct aan Nationaal Park Oosterschelde (met klein zandstrand). Geen massa toerisme en ideaal voor rustzoekers, wandelaars en fietsers.

- 35 min. van het Noordzeestrand
- 20 min. van Bergen op Zoom met haar Markizaat
- 45 min. van Antwerpen, Rotterdam en Middelburg;

De woningen zijn gas loos en standaard voorzien van vloerverwarming op beide verdiepingen. Compleet met interieur van kaasschaaf tot TV (verhuur klaar). De woningen zijn 365 dagen per jaar bruikbaar en kunnen onbezorgd worden verhuurd via Belvilla (GEEN verhuur plicht). Deze woningen zijn traditioneel gebouwd van steen met betonnen fundering op ruime kavels met eigen grond. Een waardevaste investering! Geen 8% overdrachtsbelasting en de BTW is terugvorderbaar bij verhuur.

Gegevens

Project ID168422

Prijs€ 231.874 - € 403.047 v.o.n. exclusief btw

Aantal units 145

Woonoppervlakte 115 - 210m2

Perceeloppervlakte 348 - 445m2

Verwachte oplevering 2022 - 2023

Verwachte rendement 6,3%


Brochure aanvraag

Wil je meer informatie over dit project met o.a. een overzicht van alle beschikbare woningtype, verwachte huuropbrengst en vaste lasten! Vraag vrijblijvend een brochure aan. Brochure aanvragen


Adres

Adres Gorishoeksedijk 31

Postcode 4694 PJ

Plaats Scherpenisse

Land Nederland

Regio Zeeland

Aangeboden door:

Vakantiehuistekoop.nl

Contactformulier

Aanhef*

Woningen in dit project

Bekijk alle woningen
terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop dit project