Bezoek de beurs

30 sept. - 2 okt. 2022 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*
Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Bene Vagienna

Piëmont, Italië

€ 460.000

Woonoppervlakte 300m2
Perceeloppervlakte 2.000m2
Aantal badkamers 3
Aantal slaapkamers 4

Omschrijving

Dit historische pand uit de 18e eeuw is onlangs geheel gerestaureerd en bevindt zich op een prachtige panoramische locatie. Het gebouw heeft in het verleden toebehoord aan leden van de Italiaanse koninklijke familie en heeft veel oude details en materialen behouden. Gewelfde plafonds van baksteen, stenen vloeren, antieke houten deuren, illustreren een roemrijk verleden.

De restauratie heeft het pand in ere hersteld met toch alle moderne comfort van deze tijd. Het gebouw heeft 3 verdiepingen en heeft op de begane grond een veranda vanwaar je toegang tot het pand krijgt. We vinden daar een keuken, eetkamer en badkamer. Op de eerste verdieping is een grote salon met oude open haard en een slaapkamer met aansluitende badkamer waarin zich een douche en jacuzzi bevinden. Op de tweede verdieping is een appartement met houten balkenplafond welke bestaat uit een woonkamer, 2 slaapkamers en een badkamer. Het torentje heeft een uitzicht van 360 graden over de toppen van de Alpen en de heuvels en is de 'kers op de taart'.

In de mooie, omheinde tuin van 4.000 m2 is tevens een prachtig zwembad aanwezig.

Turijn, de stranden van de Ligurische kust en de skipistes liggen op 45 minuten rijden; het treinstation op 10 km en de beroemde plaatsjes Barolo en La Morra op slechts 20 minuten rijden. Dit pand leent zich ook uitstekend om in de zomermaanden te verhuren om op deze wijze de investering een interessant rendement te geven!

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID172115

ID makelaarItaliaCasa

Prijs€ 460.000

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Bene Vagienna

Land Italië

Regio Piëmont

Bekijk profiel

Aangeboden door:

ItaliaCasa

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning.

Aanhef*

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning