Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Diano S. Pietro

Ligurië, Italië

€ 980.000

Woonoppervlakte 250m2
Perceeloppervlakte 9.000m2
Aantal badkamers 4
Aantal slaapkamers 5

Omschrijving

Villa op unieke positie met panoramisch uitzicht door het dal over de baai van Diano Marina. De villa is gebouwd onder architetuur met een zeer hoog afwerkingsniveau en bijzondere details. De woning is verdeeld over 3 verdiepingen. Op de begane grond bevindt zich een grote lichte open ruimte met over de hele lengte een wijds uitzicht op zee. In het midden bevindt zich een loggia. Links daarvan is de ruime moderne keuken met zithoek. Rechts is een ruime zitkamer. Daarnaast is er een kleine badkamer en een grote bergruimte (met wasvoorzieningen). Via een wenteltrap (industrieel design) wordt de eerste etage (onder het schuine dak) bereikt. Deze ruimte wordt gebruikt als gastenverblijf. Hier is een grote open ruimte, een badkamer met bad/douche en een aparte slaapkamer. Centraal bevindt zich een groot dakterras. De glazen wand naar het dakterras kan helemaal worden geopend waardoor binnen en buiten in elkaar over lopen. Op de benedenverdieping bevinden zich 3 slaapkamers waarvan 1 met een eigen badkamer en een aparte ruime badkamer met bad en douche. Er zijn 2 bergruimtes, waarvan een grote van 40 m2.  Over de gehele lengte is een terras met pergola.  Op de benedenverdieping bevindt zich ook het (bovengrondse) zwembad   (7 x 3 m). De stijl is licht en ruim. Het sluitwerk en de (opengewerkte) luiken zijn ontworpen door een kunstenaar/smid. Diano Marina bevindt zich op 1 u. van de internationale luchthaven van Nice en van de skipistes van Imperia. Het dichtsbijzijnde dorp met basisvoorziening ligt op 2 km afstand.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID172155

ID makelaarItaliaCasa

Prijs€ 980.000

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Diano S. Pietro

Land Italië

Regio Ligurië

Bekijk profiel

Aangeboden door:

ItaliaCasa

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning