Bezoek de beurs

30 sept. - 2 okt. 2022 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*
Terug naar overzicht

Nieuwbouwproject Campoamor Beach Club

Alicante, Spanje

€ 155.500 - € 375.000

Nieuwbouwproject Campoamor Beach Club

  • Beleef la vida española in één van de appartementen of penthouses

  • Op wandelafstand van zee, met binnenzwembad en zeezicht

  • Sportfanaten leven zich uit in de fitnessruimte

Dit is dé topinvestering aan de Costa Blanca!

Beleef la vida española in één van de appartementen of penthouses, geniet van de prachtige horizon en de zonsondergang (of zonsopgang voor de vroege vogels), de nabijheid van de Middellandse Zee en ga in volledige zen-modus. Maar Campoamar Beach Resort heeft veel meer troeven. De residentie op het hoogste gedeelte van Campoamor, een bevoorrechte locatie, harmonieus tussen natuur en zee, geeft de woningen een extra dimensie. Het uitzicht op de zee is fenomenaal, je wandelt zo naar het strand, de terrasjes & resto’s en naar die leuke beach club.

Sportfanaten leven zich uit in de fitnessruimte, er is een binnen- en buitenzwembad en een kidsarea met pool en speeltuin, alles omgeven door een mooie landschapstuin. Welke woning is de juiste voor je? Je kan nú nog kiezen voor een zuid ligging maar wees er snel bij!

Het gelijkvloers appartement met 3 slaapkamers is de perfecte plek voor een gezin met kids. Een groot terras, privé-tuin en zicht op zwembad, volledig ingerichte keuken, met veel ruimte zowel binnen als buiten. Of kies je voor een appartement met 3 slaapkamers, groot terras en uitzicht op de zee en de weidse omgeving, met alle comfort en de nieuwste technologische hoogstandjes. Alle woningen zijn in handen van een goede bouwer en nú nog betaalbaar! Aarzel niet!

Gegevens

Project ID180720

Prijs€ 155.500 - € 375.000

Aantal units 47

Woonoppervlakte 92 - 150m2

Verwachte oplevering 2023

Verwachte rendement 3-4%


Brochure aanvraag

Wil je meer informatie over dit project met o.a. een overzicht van alle beschikbare woningtype, verwachte huuropbrengst en vaste lasten! Vraag vrijblijvend een brochure aan. Brochure aanvragen


Adres

Postcode 03189

Plaats Dehesa De Campoamor

Land Spanje

Regio Alicante

Regio Costa Blanca

Aangeboden door:

Azull

Contactformulier

Aanhef*

Woningen in dit project

Bekijk alle woningen
terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop dit project