Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Ostuni

Apulië, Italië

€ 850.000

Woonoppervlakte 200m2
Perceeloppervlakte 30.000m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 2

Omschrijving

Oude woonboerderij gebouwd met lokale natuursteen met gewelfde plafonds, volledig gerenoveerd, van ongeveer 200 m² bestaande uit entree, eetkamer met open keuken, twee grote slaapkamers, één met aangrenzende badkamer en inloopkast, badkamer, grote woonkamer met drie grote ramen en open haard , badkamer met douche en wasruimte, boiler van buitenaf toegankelijk, grote ondergronds betonnen waterreservoir voor het water dat via een artesische waterput wordt gevuld. Op het dak is er een terras. Vloerverwarming (onder de vloer gemaakt met de oude “chianche”-stenen).Het perceel meet 3 hectare en er is een kleine sinaasappelboomgaard die wordt beschermd door muren met een fontein. Daarnaast zijn er ongeveer 200 olijfbomen en 20 fruitbomen. De bloembedden en bomen zijn voorzien van irrigatiesystemen per zone. Bij het huis ligt een mooi zwembad van 11 x 6 meter met een houten prieel.Bij de interne keuken is er een prieel met een betonnen tafel. Alle externe delen zijn verlicht per zone: oprit, toegang, tuinhuisje, zwembad, plein, bloembedden en dak.De toegang tot de woonboerderij is via een elektrische poort en op het perceel is er een grote parkeerplaats.Er bestaat de mogelijkheid om een bouwvergunning aan te vragen om een constructie van ongeveer 180 m² te bouwen.De woning is volledig gemeubileerd inclusief keukengerei, inbouwapparatuur en ligstoelen voor bij het zwembad. Het huis is voorzien van alle gemakken :alarmsysteem met bewakingsaansluitingexterne camera's met videorecorderbediening via smartphoneMogelijk om Sky(PAY-TV) aan te sluitenWIFI

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID184312

ID makelaarItaliaCasa

Prijs€ 850.000

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Ostuni

Land Italië

Regio Apulië

Bekijk profiel

Aangeboden door:

ItaliaCasa

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning