Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

BreeBronne Village

Limburg, Nederland

€ 227.500 - € 330.000 v.o.n. exclusief btw

BreeBronne Village

  • BreeBronne Village midden in bosrijke omgeving van het Limburgse Maasbree

  • Waardevaste investering met aantrekkelijk rendement & beperkte risico’s

  • Park is onlangs volledig vernieuwd en wordt verder doorontwikkeld

Vakanties in eigen land zijn populair. Limburg is in trek bij toeristen en bij uitstek de provincie waar u het buitenlandgevoel ervaart, dichtbij huis. BreeBronne Village is een bijzondere plek gelegen in een bosrijke omgeving in het noorden van Limburg. Onlangs is het park volledig vernieuwd om u van alle gemakken te voorzien. Maar ook in de toekomst wordt er in het park geïnvesteerd om gasten hét ultieme vakantiegevoel te bieden. Het park beschikt over een uitgebreid aanbod aan faciliteiten voor de actieve bezoeker of voor bezoekers die heerlijk tot rust willen komen.

Samen genieten op een unieke plek, dichtbij huis. Een investering in een vakantiewoning van BreeBronne Village is een duurzame investering voor uzelf, waar u lekker kunt genieten van uw vrije tijd óf door het verhuren van de vakantiewoning. Een waardevaste investering met een aantrekkelijk rendement. BreeBronne Village biedt verschillende investeringsmogelijkheden.

De duurzame vakantiewoningen van BreeBronne Village zijn stuk voor stuk uniek door de modulaire opbouw. Het flexibele bouwsysteem zorgt ervoor dat de villa met u meegroeit. U zit niet vast aan de samenstelling van de villa die u kiest. Woningen zijn altijd aan te passen, uit te breiden en zelfs te verplaatsen. De kwalitatief hoogwaardige villa’s worden stijlvol ingericht opgeleverd met alle luxe die u nodig heeft om heerlijk tot rust te komen. De grote glazen puien, buitenterrassen en veranda’s zorgen voor de connectie met de natuur. Alle vakantiewoningen liggen op ruime, vrijstaande kavels in de natuur of aan het water. U kiest uw eigen unieke plek op het park. De bouw en verkoop van de woningen wordt in fasen uitgevoerd.

BreeBronne Village biedt alles voor een dagje weg, weekendje weg of een complete vakantie. Een plek waar gastvrijheid en persoonlijk contact voorop staat. Waar u samen met uw partner, kinderen en kleinkinderen kunt genieten van alles wat het park en haar prachtige omgeving te bieden heeft en het ultieme vakantiegevoel beleeft. De natuurrijke regio is bij uitstek geschikt voor wandelaars en fietsers of om uitstapjes te maken en de regio te beleven.

Gegevens

Project ID196488

Prijs€ 227.500 - € 330.000 v.o.n. exclusief btw

Aantal units 400

Woonoppervlakte 55 - 80m2

Perceeloppervlakte 400 - 400m2

Verwachte oplevering 2023 - 2024

Verwachte rendement 5-6%


Brochure aanvraag

Wil je meer informatie over dit project met o.a. een overzicht van alle beschikbare woningtype, verwachte huuropbrengst en vaste lasten! Vraag vrijblijvend een brochure aan. Brochure aanvragen


Adres

Adres Lange Heide 9

Postcode 5993PB

Plaats Maasbree

Land Nederland

Regio Limburg

Aangeboden door:

BreeBronne Village

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in dit project

Bekijk alle woningen
terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop dit project