Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Appartement in Silvi

Abruzzen, Italië

€ 150.000

Woonoppervlakte 100m2
Perceeloppervlakte 100m2
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 1

Omschrijving

AC0210 Penthouse met zicht op zee en bergen

Mooi ruim 3 kamer penthouse-appartement op de bovenste (5e) verdieping van een appartementencomplex.

Het appartement van circa 100m2 heeft 2 slaapkamers, een woonkamer, aparte keuken, aparte badkamer en een zeer ruim terras van circa 110 m2 aan drie zijden rondom. Op het terras is bovendien nog een extra bergruimte opgenomen, en een aparte barbeque hoek. Vanaf het terras heb je een schitterend uitzicht over de heuvels van Abruzzo, tot aan de Gran Sasso, tegelijkertijd is er ook zicht op de zee (welke op 5 minuten wandelafstand ligt). Het appartement is voorzien van dubbel glas, alle kamers hebben openslaande deuren naar het ruime terras rondom het appartement. Alle ramen zijn voorzien van electrische rolluiken.

Het appartement heeft een schitterend uitzicht op de bergen en vanaf één kant van het terras is er zeezicht. Het appartement ligt op 5 minuten loopafstand van het mooie strand van Silvi. De dichtsbijzijnde skipistes bevinden zich op 60 km afstand, het vliegveld Pescara op 25 autominuten afstand.
Het appartement heeft een eigen parkeerplaats op een afgesloten terrein. De toegang tot het complex is ruim en netjes en voorzien van camerabewaking. Er is een gemeenschappelijke tuin.

HET unieke van dit appartement is het zeer ruime terras met schitterend uitzicht en met verschillende zithoekjes!

Daarnaast geldt in deze plaats de 7% inkomstenbelastingregeling voor buitenlandse (niet italiaanse) pensionado’s die zich hier inschrijven als resident en de 10% inkomstenbelastingregeling voor werkenden (onder bepaalde voorwaarden).

Interesse? Neem contact op met contact@abruzzocasa-italy.com voor meer foto’s, een video, of meer informatie over de speciale belastingregeling voor pensioen!

Positie ter indicatie

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID218275

Prijs€ 150.000

Bouwjaar 1990

Woningtype Appartement

Type bouw Bestaande bouw

Specificaties

Airconditioning Ja

Balkon Ja

Dakterras Ja

Parkeerplaats Ja

Adres

Plaats Silvi

Land Italië

Regio Abruzzen

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Huis in Italië-Abruzzo Casa

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning