Bezoek de beurs

28 - 29 januari 2023 | Mecc Maastricht | 10:00 – 17:00 uur 17 - 19 maart 2023 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Luštica Bay Montenegro - Marina Village Residences

Montenegro

€ 235.000

Luštica Bay Montenegro - Marina Village Residences

  • Verschillende type appartementen, herenhuizen, vrijstaande en geschakelde villa's

  • Toegang tot privéstranden en resort zwembaden, 24-uurs beveiliging

  • Uniek betaalplan: 20% aanbetaling, 4-jarig betalingsplan rentevrij

Marina Village, gelegen op een toplocatie in de baai van Luštica en met uitzicht op de jachthaven, belichaamt een serene, verfijnde levensstijl aan het water. Van gezellige studio's, appartementen aan het water tot herenhuizen op een heuvel en privévilla's, Marina Village Residences profiteert van het spectaculaire uitzicht en het omliggende landschap binnen het bereik van de promenade, het privéstrand en de jachthaven.

Alle woningen hebben op maat gemaakte lay-outs, waarbij binnen- en buitenruimtes worden gecombineerd met de perfecte mix van moderne en traditionele armaturen en exclusieve afwerkingen om puur gemak en comfort te bieden.

Het residentiële aanbod in het Lustica Bay Marina Village is onlangs verrijkt met de lancering van ons nieuwe Iris-bouwcluster, met enkele van de meest verhoogde en indrukwekkende uitzichten in het dorp. De woonunits bieden een ononderbroken zicht op de kristalheldere Adriatische wateren en kijken uit over alle actie die in de buurt plaatsvindt, terwijl de rustige en intieme sfeer die verankerd is in de natuur die deze toekomstige huizen omhult, behouden blijft.

De woonunits zijn momenteel beschikbaar voor off-plan aankoop, tegen zeer aantrekkelijke prijzen! Ze bevinden zich in de ontwerpfase en de bouw zal naar verwachting eind dit jaar beginnen.

Gegevens

Project ID230682

Prijs€ 235.000

Aantal units 550

Woonoppervlakte 44 - 650m2

Perceeloppervlakte 40 - 750m2

Verwachte oplevering 2024 - 2030

Verwachte rendement 3-5%


Brochure aanvraag

Wil je meer informatie over dit project met o.a. een overzicht van alle beschikbare woningtype, verwachte huuropbrengst en vaste lasten! Vraag vrijblijvend een brochure aan. Brochure aanvragenAdres

Adres Marina Village - Lustica Bay

Plaats Tivat

Land Montenegro

Aangeboden door:

Lustica Development

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in dit project

Bekijk alle woningen
terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop dit project