Bezoek de beurs

30 sept. - 2 okt. 2022 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*
Terug naar overzicht

Luštica Bay Montenegro - Chedi Hotel Managed Residences

Montenegro

€ 325.000 - € 350.000

Luštica Bay Montenegro - Chedi Hotel Managed Residences

  • 30% aanbetaling en 70% renteloze termijnen over 3 jaar

  • 5% gegarandeerde rendementsopbrengst voor de eerste 5 jaar

  • Volledig eigendom met complete service van 5* bekroond hotelmerk

Direct aan het water, met een prachtig uitzicht over de Luštica Bay Marina en de Adriatische Zee, is dit luxe 5* hotel ontworpen door het befaamde TVS Design uit Atlanta, Georgia in de VS met interieurs van GG & Grace, en is een trots lid van The Leading Hotels of the World (LHW) netwerk. Met een overvloed aan prijzen, waarvan de meest recente Trip Advisors' 2020 Travellers' Choice en 2021 Wolrd Luxury Awards, combineren de architecturale ontwerpen van het Chedi hotel het lokale erfgoed met moderne designelementen die een knus en toch elegant resortgevoel creëren.

Met studio's van 49 vierkante meter die onmiddellijk kunnen worden gekocht, heeft het beroemde vijfsterrenhotel Chedi 60 appartementencomplexen die elegante, eigentijdse en volledig ingerichte ruimtes bieden. De Chedi Residences bevinden zich aan de frontlinie van de jachthaven en bieden een spectaculair uitzicht op zee vanaf hun ruime balkons, met exclusieve toegang tot de superieure multifunctionele ruimtes van het hotel voor werk en vrije tijd. De condominiums, beheerd door het Chedi Luštica Bay Hotel, bieden een winstgevende investeringsmogelijkheid en zijn daarom de perfecte aanvulling op uw investeringsportefeuille. Elke residentie heeft directe toegang tot de boulevard, het privéstrand en de jachthaven. De Chedi Residences vertegenwoordigen een uitstekende investeringsoptie en worden verkocht met een 5% gegarandeerde rendementsopbrengst voor de eerste 5 jaar.

Gegevens

Project ID231006

Prijs€ 325.000 - € 350.000

Aantal units 60

Woonoppervlakte 49m2

Verwachte oplevering 2017 - 2018

Verwachte rendement 5%


Brochure aanvraag

Wil je meer informatie over dit project met o.a. een overzicht van alle beschikbare woningtype, verwachte huuropbrengst en vaste lasten! Vraag vrijblijvend een brochure aan. Brochure aanvragenAdres

Adres Chedi Hotel Lustica Bay

Plaats Tivat

Land Montenegro

Aangeboden door:

Lustica Development

Contactformulier

Aanhef*

Woningen in dit project

Bekijk alle woningen
terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop dit project