Bezoek de beurs

28 - 29 januari 2023 | Mecc Maastricht | 10:00 – 17:00 uur 17 - 19 maart 2023 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Living on the beach

Living on the beach
'S-Hertogenheide 1
3200 Aarschot
Belgie
+32 16 60 60 39
http://www.livingonthebeach.com

Aanwezig op beurs:

28 - 29 januari 2023 Mecc Maastricht
4 - 5 maart 2023 Flanders Expo Gent
17 - 19 maart 2023 Jaarbeurs Utrecht
10+

Beursdeelnames

Deze aanbieder heeft meer dan 10x deelgenomen aan de Second Home Beurs in Nederland en/of België. Deze award geeft aan dat deze aanbieder langere tijd actief is in de markt en investeert in persoonlijk contact met bestaande en nieuwe klanten middels een beursdeelname.

Aantal werknemers
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm Besloten vennootschap (bv)
Eerste beursdeelname
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN,DE,FR
Jaar van oprichting 2008

Medewerkers

Guy Schuermans

CFO

Karine Vanderborght

Zaakvoerder CEO

Thomas Schuermans

Sales Manager

Over Living on the beach

Na meer dan 10 jaar ervaring in Belgisch vastgoed ontdekten we op Kaapverdië een enorme opportuniteit. Door de enorme groei van het toerisme is het bouwen van luxe vastgoed in volle ontwikkeling. Investeer Wanneer je in vastgoed investeert is zowel uw kapitaalgroei als uw rendement de sleutel van succes, daarom is het belangrijk dat deze twee elementen aanwezig zijn. Verdien Hoge gegarandeerde rendementen voor minimum 10 jaar. En geniet Kaapverdië is een opkomende vakantiebestemming die wint aan populariteit bij Europeanen dankzij zijn gastvrije lokale bevolking, de zeer stabiele politiek en niet te vergeten het hele jaar door zon. Meer dan 115 vluchten per week naar Kaapverdië vanuit Europa, de nieuwe Europese Caraïben!

Deze makelaar is aangesloten bij

Logo BIV IPI

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Living on the beach

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden