Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Alpine Second Homes

4 - 6 oktober Brabanthallen Den Bosch

Alpine Second Homes
Kievitsbloem 15
2871Nr Schoonhoven
Nederland
+31 (0) 6 15 344 110
http://www.alpinesecondhomes.com
Standnummer - 7426

Aanwezig op beurs:

4 - 6 oktober Brabanthallen Den Bosch
19 - 20 oktober 2024 Flanders Expo Gent
10+

Beursdeelnames

Deze aanbieder heeft meer dan 10x deelgenomen aan de Second Home Beurs in Nederland en/of België. Deze award geeft aan dat deze aanbieder langere tijd actief is in de markt en investeert in persoonlijk contact met bestaande en nieuwe klanten middels een beursdeelname.

Aantal werknemers 1-3
Ondernemingsnummer / KVK: 24421778
Bedrijfsvorm Eenmanszaak
Eerste beursdeelname
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN,DE,FR
Jaar van oprichting 2007

Medewerkers

Henk Oosterom

Directeur

Esther Oosterom -Vervat

Medewerker

Mr.Max Oosterom

Juridisch Medewerker

Over Alpine Second Homes

Hèt adres voor de aankoop van een tweede huis of appartement in de Alpen Bent u op zoek naar een comfortabele chalet of appartement in een mooi Residence ? Of op zoek naar diverse kleinschalige projecten en individuele bestaande chalets in geheel Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk en Italie,op de beste (wintersport en bergen /meren) locaties ? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ons zorgvuldig geselecteerde aanbod is hoofdzakelijk nieuwbouw en bestaat veelal uit kleinschalige kwalitatief hoogwaardige chalet projecten of appartementen, die gezien de vaak bijzondere en gunstige ligging of bestemming zeer goed geschikt zijn voor eigen gebruik èn /of verhuur voor ook nog een prettig rendement. Tevens bieden wij een aanbod van ,,resale'' woningen.

Deze makelaar is aangesloten bij

Logo BIV IPI Logo AIPP

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Alpine Second Homes

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.



Aanmelden