Bezoek de beurs

17 - 19 maart 2023 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Maasbree

Limburg, Nederland

Vanaf € 225.000

Woonoppervlakte 62m2
Perceeloppervlakte 350m2
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 2

Omschrijving

De Bos Cottage is een unieke vakantiewoning en wordt gekenmerkt door een natuurlijk en modern design. Het strakke moderne lijnenspel in combinatie met hout en zink geeft de Bos Cottage een eigentijdse uitstraling. De grote raampartijen van de grond tot aan het plafond zorgen voor veel lichtinval en een grootse ruimtebeleving.

De Bos Cottage is milieuvriendelijk en voldoet aan de hoogste duurzaamheidsstandaard. In de basis is de Bos Cottage gemaakt van hout, dat zorgt voor een aangenaam binnenklimaat. Bovendien komt het houten bouwsysteem prachtig tot zijn recht in de natuurrijke omgeving van BreeBronne Village. Door de lichte fundering heeft het plaatsen van de Bos Cottage weinig impact op het terrein. Uitbreiding van de Bos Cottage is mogelijk met een aantal opties, zoals een slaapkamer, wellness, overkapping of berging.

Functionele indeling
De Bos Cottage is een ruime vakantiewoning voor in de basis vier personen. Aan de voorzijde van de Bos Cottage zijn de ruime woonkamer en keuken gesitueerd. De ruime glaspartijen en dubbele deuren naar het terras zorgen voor een lichte en moderne uitstraling. De standaarduitvoering van de Bos Cottage biedt twee slaapkamers. De luxe badkamer ligt tussen de twee slaapkamers met separaat een toilet. Door de grote raampartijen en het terras voelt het alsof binnen en buiten samen komen.

Design & Styling
Voor de standaarduitvoering van de Bos Cottage is gekozen voor een design met accessoires in oudroze en groentinten die zorgen voor een luxe en ontspannen gevoel. In samenwerking met interieurspecialiste Trendhopper is het interieur van raam- en wanddecoratie tot en met de kussens op de bank uitgekozen. De lichte kleuren zorgen voor een vakantiegevoel in huis.

BreeBronne Village
In de bosrijke omgeving nabij de dorpskern Maasbree treft u BreeBronne Village. Een plek waar gastvrijheid en persoonlijk contact voorop staan. Waar u samen met uw partner, kinderen kleinkinderen kunt genieten van alles wat het park en haar prachtige omgeving te bieden heeft. Onlangs is het park volledig vernieuwd. Het park beschikt over een uitgebreid aanbod aan faciliteiten voor de actieve bezoeker of voor bezoekers die heerlijk tot rust willen komen.

Open volledige omschrijving

BreeBronne Village

Deze woning is onderdeel van een nieuwbouwproject. Op de projectpagina vind je de volledige omschrijving en het individuele aanbod binnen dit project. Bekijk de projectpagina

Gegevens

Woning ID241464

PrijsVanaf € 225.000

Bouwjaar 2022

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Nieuwbouw

Specificaties

Airconditioning Ja

Tuin Ja

Dakterras Ja

Gemeubileerd Ja

Adres

Adres Lange Heide 9

Postcode 5993 PB

Plaats Maasbree

Land Nederland

Regio Limburg

Bekijk profiel

Aangeboden door:

BreeBronne Village

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning