Bezoek de beurs

30 sept. - 2 okt. 2022 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*
Terug naar overzicht

St Sorlin-d'Arves, Savoie, Rhone Alps

Rhône-Alpes, Frankrijk

€ 299.000 - € 799.000

St Sorlin-d'Arves, Savoie, Rhone Alps

  • Ski in ski out 2-6 slaapkamer appartementen nieuwbouw

  • Moderne bouw met oud hout, alle appartementen met balkon of terras

  • Op slechts 15min afstand van 4 verschillende luchthavens

Deze geweldige 2 - 6 slaapkamer off-plan luxe appartementen op het zuiden, variërend in grootte van 42 - 147m2, worden standaard geleverd met oud hout en bevinden zich in een rustig, aantrekkelijk en vredig chaletgehucht op slechts 70 meter van het centrum van het resort. Gelegen in het prachtige tweeseizoenenresort St. Sorlin d'Arves op een hoogte van 1650 m, zijn de appartementen gepland voor Kerstmis 2023 op een steenworp afstand van het toekomstige sneeuwfront (Front de Neige).

Bestaande uit 17 appartementen verdeeld over vier kleine chaletresidenties die oud hout en natuursteen aan de buitenkant en oud hout aan de binnenkant combineren, is het mogelijk om binnen 30 - 40 meter van de nieuwe residentie te skiën. Voor toegang tot de pistes zijn de stoeltjesliften "Choucas" en "Plan du Moulin" (de laatste een 6-persoons lift die u naar 2150 m brengt voor sneeuwzekerheid) op slechts 220 m van de residentie, waar u op ski's met sneeuw kunt doorkruisen. Als alternatief zijn de pistes bereikbaar via een kleine heuveltrap vanaf de residentie. Het nieuwe sneeuwfront zal ook een revolutie teweegbrengen in dit gebied, waardoor het de ideale tijd is om te investeren.

Na al 35 jaar in de hele regio bergwoningen te bouwen, zijn de getoonde foto's slechts enkele van de vele voltooide ontwikkelingen en tonen de bereikte afwerkingen. Voor de appartementen op de bovenste verdieping is er de mogelijkheid om desgewenst een open haard toe te voegen voor € 7.000. Parkeren is ook extra tegen een vergoeding van € 15.000 per plaats van de vermelde prijzen.

Zonder verplichting om te huren als u dat niet wilt, voor degenen die willen huren, omdat het gloednieuw is, is er de mogelijkheid om de btw van 20% terug te vorderen aan het einde van de bouw. Ook de notariskosten worden verlaagd met 2-2,5%. Voor iedereen die op zoek is naar een aankoop met een Franse hypotheek, neem dan contact met ons op en we helpen u ook graag bij dit deel van het proces.

Vrijwel onontdekt door mensen buiten Frankrijk, Les Sybelles is een verborgen juweeltje van een gebied. Het 4e grootste skigebied in de Franse Alpen met 310 km skiën in 6 onderling verbonden dorpen, alle verbindingen zitten boven de 2000m, waardoor het skigebied sneeuwzeker is. Omdat 80% van de bezoekers van het Les Sybelles-gebied Frans is, heeft St Sorlin d'Arves een traditioneel Frans gevoel en sfeer in het dorp behouden. In de zomer is het de thuisbasis van de beroemde Col de la Croix de Fer racefietsklim die de Tour de France om de paar jaar naar de reosrt trekt als een van de voltooiingsfasen. Met meer dan 100 km gemarkeerde wandelpaden is er voor elk wat wils.

St Sorlin d'Arves bereiken is eenvoudig. Er zijn 5 luchthavens om uit te kiezen, allemaal gemakkelijk bereikbaar vanaf het resort:

-Genève 2 uur 15 min
-Turijn 2 uur 15 min
-Lyon 2 uur 15 minuten
-Chambéry 1 uur en 15 min
-Grenoble 2 uur
Voor degenen die de trein willen nemen, is er een station in St Jean de Maurienne met verbinding naar Parijs. Van St Jean de Maurienne naar St Sorlin d'Arves is het slechts een korte transfer van 30 minuten naar het resort.

Voor meer informatie, de laatste beschikbaarheid, plannen en om een ​​bezoek te regelen, hetzij per video of persoonlijk, kunt u contact met ons opnemen.

Gegevens

Project ID244182

Prijs€ 299.000 - € 799.000

Aantal units 17

Woonoppervlakte 42 - 147m2

Verwachte oplevering 2023 - 2024


Brochure aanvraag

Wil je meer informatie over dit project met o.a. een overzicht van alle beschikbare woningtype, verwachte huuropbrengst en vaste lasten! Vraag vrijblijvend een brochure aan. Brochure aanvragen

Adres

Plaats St Sorlin-d'Arves

Land Frankrijk

Regio Rhône-Alpes

Aangeboden door:

Alpine Property Investments

Contactformulier

Aanhef*

Woningen in dit project

Bekijk alle woningen
terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop dit project