Bezoek de beurs

30 sept. - 2 okt. 2022 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*
Terug naar overzicht

Wyndham Halcyon Retreat Golf & Spa Resort France

Allier, Frankrijk

€ 196.000 - € 1.094.000

Wyndham Halcyon Retreat Golf & Spa Resort France

  • Familie resort in het hart van het Franse platteland

  • Meer dan 60 faciliteiten en activiteiten voor het hele gezin

  • Volledig beheerde vakantiehuizen

Het Wyndham Halcyon Retreat Golf & spa resort is een unieke ontwikkeling van high class luxe accommodatie gelegen in het hart van het prachtige Franse platteland.

In samenwerking met Wyndham Hotels & Resorts, de grootste hotelgroep ter wereld, zal het resort een van de meest gewilde bestemmingsresorts in Europa worden. Het resort ligt te midden van meer dan 1 miljoen vierkante meter aan meren en bossen, op slechts 10 minuten van het lokale treinstation met directe verbindingen naar Parijs en de rest van Frankrijk.

Het resort biedt meer dan 60 faciliteiten en activiteiten voor het hele gezin, waaronder een volledige 18-holes golfbaan, een spa van wereldklasse, vismeren, wandel- en fietspaden in de natuur, paardrijden, boogschieten en nog veel meer. Het resort beschikt ook over een grote overdekte speciale speeltuin voor kinderen en meerdere eetgelegenheden.
We hebben een aantal appartementen beschikbaar van 1 bed junior suites tot onze 4 en 5 slaapkamer bos villa's. Alle accommodaties zijn gebouwd en afgewerkt volgens de hoogste standaard met een prachtig uitzicht over het terrein en het Franse platteland.

Naast een prachtig vakantieappartement voor persoonlijk gebruik, ontvangen klanten ook een solide investering met een gegarandeerde 6% per jaar uit huurrendementen voor de eerste 10 jaar. Na 10 jaar kunnen de klanten deel blijven uitmaken van de huurregeling of een verzekerde wederverkoop met de ontwikkelaar nemen van 150% van de initiële waarde.

Gegevens

Project ID247602

Prijs€ 196.000 - € 1.094.000

Aantal units 38

Woonoppervlakte 26 - 160m2

Verwachte oplevering 2024 - 2024

Verwachte rendement 6%


Brochure aanvraag

Wil je meer informatie over dit project met o.a. een overzicht van alle beschikbare woningtype, verwachte huuropbrengst en vaste lasten! Vraag vrijblijvend een brochure aan. Brochure aanvragen


Adres

Adres Domaine de la Fot

Postcode 23300

Plaats Noth

Land Frankrijk

Regio Allier

Aangeboden door:

Halcyon Retreat

Contactformulier

Aanhef*

Woningen in dit project

Bekijk alle woningen
terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop dit project