Bezoek de beurs

30 sept. - 2 okt. 2022 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*
Terug naar overzicht

Gaugin - Malaucène Mont Ventoux

Provence, Frankrijk

€ 190.000 - € 435.000

Gaugin - Malaucène Mont Ventoux

  • Gelegen op 200m aan de voet van de Mont Ventoux

  • Appartementen met 1 of 2 slaapkamers

  • Spa Wellness Ventoux Provence tegenover complex

Gaugin bevindt zich recht tegenover Les Cyclistes en vlakbij de Spa Wellness Ventoux Provence. Van appartementen met 1 of 2 slaapkamers tot grondgebonden woningen met een ruim terras en privé tuin. Hier voelt iedereen zich meteen thuis én op vakantie tegelijk.

Gelegen op 200m aan de voet van de Mont Ventoux bevindt zich Gaugin, het nieuwste project van La Provenca. Deze woningen bestaan uit zowel appartementen met 1 of 2 slaapkamers (met mogelijkheid tot combinatie) als uit grondgebonden woningen met 2 en 3 slaapkamers met grote terrassen. Hier kom je ongetwijfeld tot rust.

Leven in de Provence, dat is leven onder de Provençaalse zon te midden van de natuur. Geniet van het eerste op het in natuursteen aangelegde terras of neem een duik in het verfrissende zwembad (mét kinderzwembad). Groen en rust vindt u in overvloed dankzij de ruime, zuidelijk gerichte privatieve tuin en de omliggende natuur.

Op zoek naar een ideale investering, waar u ook in de Winter tal van verhuurmogelijkheden heeft? Dan is Gaugin hét project waar u naar op zoek bent. Met Spa Wellness Ventoux Provence kan je hier het hele jaar door tot rust komen.

Wilt u de villa verhuren gedurende de weken dat u er zelf niet bent? Dat kan via onze diensten die de verhuur van uw villa zeer vlot doen verlopen. Zo kan u een rendement van +-5% halen.

WACHT NIET TE LANG WANT INMIDDELS REEDS 70% VERKOCHT!

Gegevens

Project ID248276

Prijs€ 190.000 - € 435.000

Aantal units 24

Woonoppervlakte 45 - 110m2

Verwachte oplevering 2022

Verwachte rendement 5-7%


Brochure aanvraag

Wil je meer informatie over dit project met o.a. een overzicht van alle beschikbare woningtype, verwachte huuropbrengst en vaste lasten! Vraag vrijblijvend een brochure aan. Brochure aanvragen

Adres

Adres Chemin du Pont vieux

Postcode 84340

Plaats Malaucène

Land Frankrijk

Regio Provence

Aangeboden door:

La Provenca

Contactformulier

Aanhef*

Woningen in dit project

Bekijk alle woningen
terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop dit project