Bezoek de beurs

28 - 29 januari 2023 | Mecc Maastricht | 10:00 – 17:00 uur 17 - 19 maart 2023 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Agia Galini

Kreta, Griekenland

€ 1.295.000

Woonoppervlakte 200m2
Perceeloppervlakte 4.050m2
Aantal badkamers 6
Aantal slaapkamers 6

Omschrijving

Kleinschalig vakantiecomplex, Zuidkust Kreta. Ook te gebruiken als ruime, vrijstaande privé-woning (voor 4) plus 4 geschakelde gastenverblijven (voor 2). Zes badkamers, twee zwembaden (verwarmd). Totale capaciteit is 12 personen. Het is gebouwd (2017) conform hedendaagse kwaliteits-standaarden in een vriendelijke architerctuur die een mix is tussen Cycladen- en Kretenzer stijl. Rustig gelegen, met levendig dorp Agia Galini en fijn strand op loopafstand, en zeer rustige dorpjes, kloven, bergen, beschutte baaitjes en uitgestrekte zandstranden binnen handbereik. Eigen zonne-energie installatie (elektriciteits-productie 18MWh/jaar, net-metering contract 25jaar), 6 zonneboilers, 2 regenwaterwater-opslagkelders, ruime ecologische tuin, 8 parkeerplaatsen op eigen terrein (ruim 4.000M2).
De vraagrijs is 'turn-key':dwz. inclusief alle toeristische certificaten en vergunningen, merknaam, site/app, reviews, gasten-bestand en volledige inrichting. De investering is met het huidige jaarlijkse rendement vlot terug te verdienen.
Een uitgebreide presentatie incl. foto's, video, taxatierapport en economische analyses (vrijblijvend, vertrouwelijk) of een locatie-bezoek is op aanvraag beschikbaar.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID255069

Prijs€ 1.295.000

Bouwjaar 2017

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Specificaties

Zwembad Ja

Jacuzzi Ja

Airconditioning Ja

Tuin Ja

Balkon Ja

Patio Ja

Dakterras Ja

Parkeerplaats Ja

Gemeubileerd Ja

Adres

Adres AgParaskevi Str 18

Postcode 74056

Plaats Agia Galini

Land Griekenland

Regio Kreta

Aangeboden door:

Monique Van der Graaf

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning