Bezoek de beurs

30 sept. - 2 okt. 2022 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*
Terug naar overzicht

Appartement in Gran Alacant - Santa Pola

Murcia, Spanje

€ 209.000

Woonoppervlakte 89m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 2

Omschrijving

Lekker dicht aan de kust en nabij vliegveld Alicante gelegen appartementen.
Claudia Building zal worden gebouwd in Arenales del Sol, in de buurt van Alicante stad en op slechts 750 meter van de zee. Het worden in totaal 36 appartementen van 2 en 3 slaapkamers met royale terrassen. Ook de 4de en 5de verdieping zullen een solarium hebben.

In het gebouw Claudia vindt u 2 en 3 slaapkamer woningen met twee badkamers, allemaal met grote terrassen met uitzicht op de zon. De benedenverdiepingen hebben een tuin en de laatste twee hebben een privé-ruimte in het solarium, van waaruit u van de zon en ons heerlijke klimaat kunt genieten.
Een gemeenschappelijke ruimte met een groot zwembad en een overdekte fitnessruimte completeren een wooncomplex in een werkelijk bevoorrechte omgeving. Het is inbegrepen een oppervlakte parkeerplaats en lift.

Arenales del Sol is een van de beste stranden van de Costa Blanca. In zijn blauwe en kristalheldere water is het de perfecte plaats om sport en nautische activiteiten te beoefenen. U kunt prachtige wandelingen maken langs de boulevard vanwaar u ook toegang heeft tot het strand. Dit gebied is perfect verbonden, zeer dicht bij de stad Alicante en de internationale luchthaven (op slechts 5 minuten afstand), evenals vele andere diensten in de omgeving.
Al genoeg van al dat online zoeken naar een passende woning?

Ga met ons mee op een VIP-oriëntatie-trip naar de Costa Blanca vanaf slechts € 150,- per persoon.

Laat de toonaangevende Costa Blanca-specialist van Europa sinds meer dan 40 jaar uw gids zijn voor de beste nieuwe en bestaande woningen in deze regio. Ons vierdaagse arrangement bestaat uit retourvluchten vanuit Nederland of België, accommodatie en maaltijden in het Hotel MASA te Torrevieja. Onroerend goed bezichtigen met uw eigen MASA adviseur die u gedurende uw tijd in Spanje persoonlijk zal begeleiden. Wij hebben meer dan 36,000 gezinnen geholpen hun huis in Spanje te vinden en we willen jou ook graag helpen.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID258373

ID makelaar1712

Prijs€ 209.000

Bouwjaar

Woningtype Appartement

Type bouw Nieuwbouw

Adres

Postcode 03195

Plaats Gran Alacant - Santa Pola

Land Spanje

Regio Murcia

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Masa International

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning.

Aanhef*

Aanwezig op beurs

30 sept. - 2 okt. 2022
Jaarbeurs Utrecht

Standnummer

124

Maak een afspraak op de beurs

Aanhef*

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning