Bezoek de beurs

30 sept. - 2 okt. 2022 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*
Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Encs

Hongarije

€ 22.777

Woonoppervlakte 88m2
Perceeloppervlakte 1.711m2
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 2

Omschrijving

De woning is afgelopen jaren gerenoveerd en opgeknapt tot wat het nu is. Nette woning waar u snel kunt wonen. De woning is gepleisterd, geschilderd en gestukt, de ramen en deuren van vervangen door kunststof en er is een verwarming (CV op gas) aangelegd.

In de woning de woonkamer, 2 slaapkamers, keuken en badkamer. Naast de woning een zomerkeuken.Perceel is 1.711 m2 groot en daar vindt u nog de dierenverblijven, wat schuren, de kelder en een boomgaard.Voorzieningen als elektra, gas en water zijn aanwezig. Voor de afwatgering is er een aansluiting op de riolering. De woning wordt centraal verwarmd. Internet en telefoon aansluiten is mogelijk.

Encs ligt in het noorden van Hongarije en er wonen een 7.000 inwoners. Flinke stad waar u prima uw inkopen kunt demon, naar een Restaurant kunt gaan, of sport kunt beoefenen. De natuur rond Encs is prachtig. bergen en groen. Veel mogelijkheden voor wandelen, hiken, mountainbikend etc.
Encs ligt langs de doorgaande weg Miskolc - Kosice in Slowakije. Beide steden zijn zeker een bezoek waard.Encs-Fügöd ligt iets ten zuiden van Encs zelf en is een rustige wijk.Goede woning waar u snel kunt wonen.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID268656

ID makelaar1830

Prijs€ 22.777

Bouwjaar 1960

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Encs

Land Hongarije

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Hongaars Huis

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning.

Aanhef*

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning