Bezoek de beurs

30 sept. - 2 okt. 2022 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*
Terug naar overzicht

Appartement in La Azohía

Murcia, Spanje

€ 122.900

Woonoppervlakte 80m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

Begane grond eigendom:
3 slaapkamers, woon / eetkamer, een complete badkamer, terras aan de voorzijde met uitzicht op zee, patio aan de achterzijde met uitgang naar andere straat.
Weinig onderhoud maar met uitzicht op zee en pal naast het beste strand van de baai van Mazarron: LA AZOHIA !!
Dichtbij bars en winkel ... geweldig om te leven of voor je hols !!
Over ons - De toonaangevende makelaar in Murcia.
blue med invest werd opgericht in 2009, met een sterke focus op het leveren van vastgoeddiensten die de verwachtingen van onze klanten overstijgen. met dat in gedachten zijn we uitgegroeid tot een van de toonaangevende makelaars in Costa Calida en Murcia op basis van het leveren van een ongeëvenaarde service aan ons internationale klantenbestand. Omdat blue med invest een hoofdagent is voor de grote Spaanse banken, heeft u toegang tot een ongeëvenaarde onroerendgoedportefeuille met lagere prijzen tot 65% lager dan de oorspronkelijke verkoopprijs.
Met een meertalig sprekend team dat spreekt: Engels, Duits, NEDERLANDS, Frans, Zweeds, Deens en natuurlijk Spaans, kunnen wij onze diensten aanbieden in uw voorkeurstaal.
Al ons team wordt regelmatig getraind en is volledig op de hoogte van de laatste nieuwe ontwikkelingen, banklijsten en alle financiële en juridische aspecten met betrekking tot de aankoop van onroerend goed in Spanje. Bovendien werken we samen met enkele van de meest gerenommeerde juridische en financiële bedrijven om ervoor te zorgen dat aan al onze wettelijke en financiële vereisten voor onze klanten professioneel wordt voldaan.
in de afgelopen 18 maanden is Spanje een hoek omgedraaid en is volgens de dagelijkse telegraafkrant van het VK Spanje de snelgroeiende economie in Europa, met de Costa Calida en met name de regio Murcia de weg uit de financiële crisis. We zijn nu verheugd te kunnen melden dat de markt het snelst groeit sinds 2007.
De Costa Calida is ongetwijfeld een van de meest aantrekkelijke plaatsen om te investeren in onroerend goed, vooral met de prijzen die we kunnen verkrijgen via onze associatie met de Spaanse banken. In het afgelopen jaar hebben we meer dan 200 internationale klanten geholpen hun ideale woning te vinden.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID273608

ID makelaar773

Prijs€ 122.900

Bouwjaar

Woningtype Appartement

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Postcode 30868

Plaats La Azohía

Land Spanje

Regio Murcia

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Blue Med Invest

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning.

Aanhef*

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning